Tarih: 10.08.2024 13:37

Vanspor, Kayserispor Karşısında Gücünü Sınayacak!

Facebook Twitter Linked-in

Vanspor FK, yeni sezon öncesinde Kayseri'de gerçekleştirdiği kamp çalışmaları kapsamında ikinci hazırlık maçını oynayacak.

KAMPTAN YÜKSEK MORALLE ÇIKIYOR
Kırmızı grupta mücadele edecek Vanspor, birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayarak Kayseri'de güç toplamaya devam ediyor. İkinci etap kamp çalışmalarını yürüten takım, bugün güçlü rakibi Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. İlk hazırlık maçında Osmaniyespor FK'yı 3-0'lık skorla mağlup eden takım, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile çetin bir mücadeleye hazırlanıyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI VE KAMP YOĞUNLUĞU

Vanspor, teknik direktör Tahsin Tam'ın önderliğinde açılan transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek, yeni transferleri de kampa dahil etti. Vanspor, Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde ikinci etap hazırlıklarını sürdürerek sezona hazır hale gelmeyi amaçlıyor. Önceki hazırlık maçında galibiyeti getiren golleri Fuat Bavuk, Hasan Bilal ve Masis Gülük'ten gelen Vanspor, Kayserispor maçıyla form grafiğini daha da artırmayı hedefliyor.

HAZIRLIK MAÇLARINDA TAM GAZ

Takım, 22 Temmüz'de toplanışının ardından Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde ilk etap çalışmalarını yapmış, ardından yüksek irtifa kampına geçmiştir. Vanspor, burada gerçekleştireceği hazırlık maçlarıyla sezon için son rötüşlarını yapmayı planlıyor ve lige tam hazır hale gelmenin peşinde. Transfer çalışmalarını da hız kesmeden sürdüren Vanspor, iç ve dış transferde toplamda 23 futbolcuyla anlaşma sağladı.

TRANSFERDE GÜÇLENDİREN HAMLELER

Vanspor, iç transferde birçok önemli ismi kulüpte tutmayı başardı; Hasan Bilal, Ahmet Eren gibi oyuncularla yeniden anlaşma sağladı. Dış transferdeyse Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, Abdulsamed Damlu gibi isimleri bünyesine katarken, son olarak Yusuf Abdioğlu, Bekir Can Kara, Mert Örnek, Batuhan Kör ve Muhammet Ensar Çavuşoğlu'nun takımla bütünleşmesiyle mevcut eksiklikler büyük ölçüde giderildi. Savunma hattına yapılacak olan takviyelerle kadro iyice güçlendirilecek.

SAVUNMA TRANSFERLERİ İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA

Takımın teknik direktörü Tahsin Tam liderliğinde yapılan çalışmalarla, belirlenen eksikliklerin giderilmesi amaçlanıyor. Özellikle savunma bölgesine yapılması planlanan transferler konusunda yönetim yoğun çaba gösteriyor. Transfer komitesi, teknik direktörün raporları doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. Takımın yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —