Vanspor Kayseri Kampında Güç Topluyor: 2. Lig Kırmızı Grup'ta Şampiyonluk Peşinde!

Vanspor, Kayseri kampında güç depoluyor.

Van Haberleri 13.08.2024 23:16:00 0
Vanspor Kayseri Kampında Güç Topluyor: 2. Lig Kırmızı Grup
Tarih: 13.08.2024 23:18

KAYSERİ'YE GELİŞ VE İLK HAZIRLIK MAÇLARI

Vanspor'un, 2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grubu'nda mücadele etmek üzere başlattığı Kayseri kampı hız kesmeden devam ediyor. İlk etap kampını kendi kentlerinde tamamlayan ve 2 Ağustos'ta Kayseri'ye yerleşen ekip, Teknik Direktör Tahsin Tam liderliğinde çetin geçecek lige hazırlanıyor. Kampın ikinci etabında takıma yeni katılan transferlerle sinerji artarak hazırlıklarını sürdüren Vanspor, lige hazırlanırken futbolcuların morali yüksek.

TRANSFER ÇALIŞMALARINDA ÖNEMLİ MESAFE

Sezon önceki transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna ekleyen Vanspor, hem sportif alanda hem de transfer piyasasında aktif bir performans gösteriyor. Şimdiye kadar iç ve dış transferde 23 futbolcuyu renklerine bağlayarak takım dinamiklerini güçlendiren Vanspor, tecrübeli Teknik Direktör Tahsin Tam'ın raporları doğrultusunda eksik gördüğü noktalara transfer yaparak lige tam anlamıyla hazır olmayı hedefliyor.

HAZIRLIK MAÇLARINDA PERFORMANS VE SONUÇLAR

22 Temmuz'da Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde toplanan Vanspor, 2 Ağustos'ta Kayseri'de toplandığı ikinci etap kamp çalışmalarına devam ediyor. İlk hazırlık maçını Osmaniyespor FK'yi 3-0 mağlup ederek geçen Van temsilcisi, ardından Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'a 3-1 mağlup oldu. Yarının hazırlık maçında ise Adana 01 Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan ekip, bu maçla birlikte lige hazır olup olmadığını gözlemleyecek ve eksik noktaları tespit edecek.

TRANSFER PİYASASINDA SON GELİŞMELER

Vanspor, transferdeki yoğun çabasını hem savunma bölgesi için sürdürmekte hem de kamp kadrosunun son hallerini şekillendirmekte. Teknik Direktör Tahsin Tam'ın listesi doğrultusunda hareket eden transfer komitesi, şu ana kadar önemli mevkilerde eksikliklerini tamamlamış durumda. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren ekip, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Rakiplerin de kendi hazırlıklarını sürdürdüğü 2. Lig Kırmızı Grubu'nda Vanspor'un bu sezonki performansı merak konusu olmuş durumda. Vanspor'un ligin zorlu rakipleri arasında nasıl bir konumlanma içerisinde olacağı, yapılan hazırlık maçları ve transferlerin takıma adaptasyon süreci ile daha net bir şekilde ortaya çıkacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem