Vanspor ikinci mağlubiyetle tanıştı

Vefa Group Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Yeni Mersin İdmanyurdu'na 3-0 mağlup olarak ligdeki ikinci mağlubiyetini alırken, liderlik koltuğunu ise bir kez daha Esenler Erekspor'a devretti.

Van Haberleri 7.11.2023 15:18:00 0
Vanspor ikinci mağlubiyetle tanıştı
Tarih: 07.11.2023 15:20 Güncelleme: 07.11.2023 18:07

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki tek mağlubiyetini 1461 Trabzon FK karşısında almıştı.

Pazar günü Yeni Mersin İdmanyurdu'na konuk olan ve sahada varlık gösteremeyen Vanspor, sahadan 3-0 mağlup ayrılarak ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Ligdeki ilk mağlubiyetini yedinci haftada 1461 Trabzon karşısında 4-0'lık mağlubiyetle alan Van temsilcisi, ikinci mağlubiyetini ise 3-0'lık skorla Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında pozisyon üretmekte zorluk çeken ve kalesini gole kapatamayan Vanspor, zorlu deplasmandan mağlubiyetle ayrıldı. Aldığı mağlubiyet sonrası 27 puanda kalan Van temsilcisi, haftayı galibiyetle kapatan Esenler Erokspor'a averaj farkıyla liderlik koltuğunu devretti.

MAÇLAR KIRAN KIRANA GEÇTİ

Grupta oynana diğer maçlarda deplasmanda karşılaştığı Nazilli Belediyespor'u 5-1 gibi net bir skorla mağlup eden Esenler Erokspor, 27 puan +17 averajla yeniden liderlik koltuğunun sahibi olurken, Vanspor ise 27 puan +4 averajla ikinci sıraya geriledi.

Sahasında Afyonspor Kulübü ile 0-0 berabere kalan Ankaraspor, 25 puanla üçüncü sırada yer alırken, Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Bucaspor 1928 ise, 22 puan +10 averajla dördüncü sıraya yükseldi.

Vanspor'u eli boş gönderen Yeni Mersin İdmanyurdu, 22 puan +7 averajla beşinci sıraya yükselirken, sahasında Kırklarelispor ise 0-0 berabere kalan Ankara Demirspor ise, 22 puan +7 averajla altıncı sırada yer aldı.

Nazilli Belediyespor 22 puan +2 averajla yedinci sıraya gerilerken, deplasmanda Altınordu ile 2-2 berabere kalan 1461 Trabzon FK ise, 21 puanla sekizinci sıraya geriledi.

Konuk ettiği Zonguldak Kömürspor'u 4-1 mağlup eden Beyoğlu Yeni Çarşı, 13 puan -2 averajla dokuzuncu sıraya yükselirken, Karacabey Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Diyarbekirspor ise 13 puan -3 averajla onuncu sırada yer aldı.

Karacabey Belediyespor, 12 puan -1 averajla on birinci sırada yer alırken, sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'ne 3-1 mağlup olan Bursaspor, 12 puan -6 averajla on ikinci sırada yer aldı.

Altınordu 11 puanla on üçüncü sırada yer alırken, Afyonspor Kulübü, 10 puan -5 averajla on dördüncü sırada yer aldı.

Kırklarelispor 10 puan -12 averajla on beşinci sırada yer alırken, Serik Belediyespor 9 puanla on altıncı sırada kendisine yer buldu.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü 8 puanla o yedinci sırada yer alırken, 6 puanları bulunan Zonguldak Kömürspor ile Adıyaman FK ise son iki sırayı paylaştı.

Öte yandan Vanspor Pazar günü sahasında Karacabey Belediyespor'u konuk edecek.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor ikinci mağlubiyetle tanıştı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem