Vanspor, hazırlık maçını 2-1 kaybetti

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Antalya Belek'te ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda Hacettepespor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti.

Van Haberleri 10.01.2024 13:37:00 0
Vanspor, hazırlık maçını 2-1 kaybetti
Tarih: 10.01.2024 13:38 Güncelleme: 10.01.2024 17:22

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eder Vanspor, Antalya Belek'teki kampta güç depolamaya devam ediyor. Ligin ilk devresini inişli- çıkışlı bir grafik çizerek tamamlayan ve birçok yöneticinin istifa ettiği Vanspor'da, Ümit Bozkurt teknik direktörlüğünde, Antalya'da kamp çalışmaları devam ediyor.

Bir yandan eksik mevkilerini tamamlamak için transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da ikinci devreye sıkı bir şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla ikinci devreye sıkı bir şekilde hazırlanan Van temsilcisi, bu kapsamda ilk hazırlık maçını oynadı.

Antalya Belek'te Hacettepespor ile hazırlık maçı oynayan Vanspor, rakibine 2-1 mağlup oldu. Teknik Direktör Ümit Bozkurt ve transfer komitesinin listesine göre transfer çalışmaları yürüten Vanspor'un, Pazar günü oynanacak olan Bucaspor maçı kapsamında kente dönmesi bekleniyor.

Van temsilcisi ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında şu ana kadar Emre Oymak ve Muhammed Gönülaçar'ı kadrosuna katarken, Bekir Can Kara ile yollar ayrıldı.

Vanspor'da sezon başında takıma katılan Mehmetcan Davarcıoğlu İnegöl Kafkas Gençlikspor'a, Yusuf Şengüler ise Siirt İl Özel İdarespor'a kiralandı.

Vanspor'da özellikle forvet ve kaleye takviye kapsamında çalışmaların devam ettiği öğrenildi.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor hazırlık maçını - kaybetti
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem