Vanspor Gol Makinesi İle Yola Devam: Harun Kavaklıdere İmzayı Attı!

Vanspor'da hedef güçlü kadro: Harun Kavaklıdere ile yeniden anlaşma yapıldı.

Van Haberleri 11.07.2024 10:14:00 0
Vanspor Gol Makinesi İle Yola Devam: Harun Kavaklıdere İmzayı Attı!
Tarih: 11.07.2024 10:17 Güncelleme: 11.07.2024 10:26

YENİ SEZON GÜÇ BİRİKİMİ

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Vanspor, geçen seneki golcüsü Harun Kavaklıdere'nin takımda kalacağını duyurdu. Kırmızı grupta mücadelesini sürdürecek olan Vanspor, Harun Kavaklıdere'nin deneyimi ve yeteneğiyle önümüzdeki dönem de gol yollarında etkili olmayı hedefliyor.

TRANSFER POLITIKASI OLUMLU SONUÇ VERDİ

Vanspor, yaptığı resmi açıklama ile Harun Kavaklıdere ile tekrar anlaşma sağlandığını ve takımın önemli bir parçasını koruyarak 2024-2025 sezonu için planlamasını güçlendirdiğini belirtti. Açıklamada, "Kulübümüz son sezonun golcü ismi Harun Kavaklıdere ile başarılı bir görüşme gerçekleştirmiş ve tekrar anlaşma sağlamıştır. Kendisine kulübümüzde yeni dönemde bol başarılar diliyoruz" denildi.

ISTATISTIKLERLE KAVAKLIDERE'NİN PERFORMANSI

Geçen sezon Vanspor formasıyla sergilediği performansla dikkat çeken Harun Kavaklıdere, 35 maçlık süreçte 10 gol atıp, 8 kez gol pası verirken, 5 kez sarı kartla cezalandırıldı ve toplamda 2 bin 952 dakika sahada kalarak takımına katkı sağladı. Vanspor taraftarları, Harun Kavaklıdere'nin yeni sezonda da takımlarına başarı getireceğini umuyor.

 

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi