Vanspor galibiyete kilitlendi

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurduspor'a 3-0 yenilerek liderliği Esenler Erokspor'a kaptıran Vanspor bu hafta sahasında Karacabey Belediyespor'la karşılaşacak.

Van Haberleri 11.11.2023 00:08:00 0
Vanspor galibiyete kilitlendi
Tarih: 11.11.2023 00:11 Güncelleme: 11.11.2023 13:15

Vanspor teknik direktörü Mustafa Sarıgül, “Geçen hafta karşılaştığımız Yeni Mersin İdmanyurduspor’a farklı mağlup olmamız bizleri ve tüm Vanspor camiasını üzdüğünü biliyoruz. Teknik heyet ve futbolcular olarak yarın karşılaşacağımız Karacabey Belediyespor’u güzel bir futbol ve skor üstünlüğüyle yenip alacağımız galibiyeti taraftarımıza armağan edeceğiz. Lig uzun bir maratondur. Bu yarışta inişler, çıkışlar illa ki yaşanacaktır. Bu inişli çıkışlı yarışta gün gelecek mağlubiyet yaşanacak, gün gelecek galibiyetler yaşanacak. Taraftarlarımız desteğini bizden esirgemesin. Bizler elimizden gelenin en iyisini yaparak Vanspor’umuzu hedefine ulaştırmaya çalışacağız. Bu işler sabır işidir, gönül işidir. Vanspor camiası büyük camiadır. Bu hafta sahamızda karşılaşacağımız Karacabey Belediyespor’u taraftarımızı da arkamıza alarak güzel futbol ve güzel bir skorla yenip geçen haftaki mağlubiyeti unutturup tekrar liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyoruz. Tüm taraftarları Vanspor’umuzu desteklemeleri için stada bekliyoruz” dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin 13. haftasında sahasında Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak. 12 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak karşılaşmayı; Selim Özen, Harun Reşit Güngör, Recep Gündüz ve Burak Kamalak hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor ligin 12. haftasında deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurduspor’a 3-0 mağlup olurken, Karacabey Belediyespor sahasında Diyarbekirspor’la 1-1 berabere kaldı.

Ligin 11’inci haftasını bay geçen Vanspor oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyetle, 27 puanla ikinci sırada yer alırken, rakip fileleri 14 kez havalandırıp kalesinde 10 gol gördü.

Karacabey Belediyespor ligde oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle 12 puanla on birinci sırada yer alırken, rakip fileleri 8 kez havalandırıp kalesinde 9 gol gördü.

Vanspor, Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Ahmet Ülük, Muhammed Ali Doğan, Emre Öztürk, Erdem Seçgin, Medeni Bingöl, Şerif Doğan, Burak Kavlak ve Bekir Can Kara onbiriyle çıkması bekleniyor.

Karacabey Belediyespor, Ahmet Taşyürek teknik sorumluluğunda sahaya; Hüseyin Arslan, Burak Karapınar, Fatih Tultak, Selimcan Temel, Mehmet Bağlı, Ersel Aslıyüksek, Berat Satılmış, Onur Öztonga, Ali Aydemir, Alperen Özşahin ve Ahmet Memiş onbiriyle çıkması bekleniyor.

TARAFTARLARDAN MAÇA DAVET ÇAĞRISI

Vanspor’a destek için maça davet çağrısı yapan taraftarlar, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda yenilerek liderliği averajla Esenler Erokspor’a kaptırmamız herkesi üzdü. Bu hafta sahamızda Karacabey Belediyespor’u konuk edeceğiz. Kritik maçta Vanspor’u yalnız bırakmamalıyız. Bu zamana kadar yağmur, çamur demeden Vanspor’u destekledik, bundan sonra da desteğimiz sürecek. Takımımızın yeniden liderliğe yükselmesi için taraftar olarak elimizden gelen her türlü desteği sunmalıyız. Pazar günü saat 14:00’da oynanacak karşılaşmada tüm Vanlı hemşehrilerimiz stattaki yerini alarak Vanspor’u desteklemeli. Vanspor, Van’ın önemli markalarından biridir, herkesin sahip çıkması gerekir” dediler.


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vanspor galibiyete kilitlendi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem