Vanspor FK Yüreğini Lösemili Çocuklara Açıyor: 'Küçük Kalplere Umut Olalım!'

Vanspor FK, Lösemili çocuklara açıyor: "Küçük kalplere umut olalım!"

Van Haberleri 5.11.2024 20:44:00 0
Vanspor FK Yüreğini Lösemili Çocuklara Açıyor:
Tarih: 05.11.2024 20:47 Güncelleme: 05.11.2024 20:44

Vanspor Futbol Kulübü'nün, lösemili çocuklar için göstermiş olduğu sosyal sorumluluk bilinci yine kendini gösterdi. Kulüp, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası vesilesiyle Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV) çalışmalarını desteklemek üzere bir çağrıda bulundu.

Vanspor FK'nın bu özel haftadaki duyarlılık hamlesi, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir açıklama ile fanatiklere ve genel kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada, "Lösemili çocuklarımıza umut ve destek olmanın önemi bu hafta daha da ön planda. Takım olarak, LÖSEV'in lösemiyle mücadelede gösterdiği çabalara tam destek veriyoruz. Çocukların kalplerine umut eklemek ve onlara yalnız olmadıklarını göstermek, takım olarak öncelikli hedeflerimizden birisi. Hadi, hep birlikte güçlerimizi birleştirip, bu minik yüreklere güç katalım!" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Vanspor'un hafta sonu oynanacak olan Somaspor maçının hakemleri de açıklandı ve bu spor müsabakasının da lösemili çocukların yanında olduklarının bir ifadesi olarak ele alınabileceği vurgulandı.

LÖSEMİ VE LÖSEV'İN MÜCADELESİ

Lösemi, kemik iliği ve lenf dokularında görülen, beyaz kan hücrelerinin abormal artış gösterdiği bir kanser türüdür. Böylesi ciddi bir sağlık problemiyle her yıl binlerce çocuk yüzleşmektedir.

On dokuz yılı aşkın süredir varlığını sürdüren LÖSEV, lösemili ve kanserli çocuklara ve ailelerine tedavi, eğitim hizmetleri sunan, maddi ve manevi desteklerini eksik etmeyen bir vakıf olarak hizmet vermektedir. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası süresince de LÖSEV, lösemiyle mücadelede farkındalık yaratma ve kanserden korunma konularında toplumda bilinç oluşturma çabalarını artırırken, hastalıkla mücadele eden çocuklara destek olunmasının önemine dikkat çekiyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ