Vanspor FK Üç Farklı Lisanslı Forması İçin Fiyatları Açıkladı!

Vanspor FK Üç Farklı Lisanslı Forması İçin Etiketleri Açıkladı: Altın Tasarımdan Beyaza 1.850 TL!

Van Haberleri 4.09.2024 13:23:00 0
Vanspor FK Üç Farklı Lisanslı Forması İçin Fiyatları Açıkladı!
Tarih: 04.09.2024 13:30 Güncelleme: 07.09.2024 00:17

Van Spor Futbol Kulübü, yeni sezonda terleteceği forma tasarımlarını kamuoyuna açıkladı. Kulübün yeni koleksiyonunda çubuklu, altın sarısı ve beyaz olmak üzere üç farklı formanın yer alacağı belirtilmişti. Takımın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamayla, yeni formaların tanıtımı tüm sporseverlerin beğenisine sunulmuştu.

VANSPOR FK FORMA FİYATLARI AÇIKLANDI

TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK, yeni sezona taraftarlarının büyük ilgisini çeken bir gelişme ile başladı. Takımın galibiyetle açtığı sezona özel olarak herkesin merakla beklediği forma fiyatları da nihayet belli oldu. Kulüp, son açılışını gerçekleştirdiği Vanspor Store mağazası aracılığıyla, taraftarların takım formalarına daha kolay ulaşmasını amaçlıyor.

VANSPOR STORE AÇILDI, FİYATLAR BELİRLENDİ

Geçtiğimiz hafta Beşyol Meydanı'nda açılışı yapılan ve lisanslı ürünlerin yanı sıra formaların da satışına başlanan Vanspor Store, taraftarların ilgi odağı oldu. Vanspor FK, yeni sezonun başlamasıyla birlikte mağazada satışa çıkan yeni formalar için belirlenen fiyatları açıkladı.

YENİ SEZON FORMALARINDA İKİ FARKLI FİYAT

Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni formalar için iki farklı fiyat tarifesi uygulanacak. Vanspor takımı, taraftarlarına farklı tasarımdaki formaları sunarak çeşitlilik sağlıyor. Gold, çubuklu ve beyaz renk seçenekleriyle tasarlanan üç farklı yeni sezon lisanslı forma 1.850 TL olarak fiyatlandırılmış durumda. Kulübün kendi üretimi olan formalar içinse 850 TL gibi daha uygun bir fiyat belirlendi. Vanspor taraftarları, bu formaları tercihlerine göre satın alabilecekler.

Bu haber, Vanspor FK taraftarlarını yakından ilgilendiren bir konu olup, stadlarda ve sosyal medyada takımın renklerini taşıyan taraftarların yeni sezon coşkusuyla birleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi