Tarih: 25.08.2024 12:55

Vanspor Fırtınası: Ağrıspor'u Sahadan Süpürdü!

Facebook Twitter Linked-in

HAZIRLIK MAÇI ZAFERİ

Vanspor, hazırlık maçında Ağrıspor'u ağırlayarak 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Bu galibiyet, yeni sezon öncesinde takımın moralini oldukça yükseltti.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Vanspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı dördüncü hazırlık maçını kazanarak seriyi sürdürdü. Takım, önümüzdeki hafta başlayacak olan sezonun ilk haftasında Belediye Derincespor ile karşılaşacak ve maç, TFF'nin YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

TARAFTARLARLA BULUŞMA HEYECANI

Vanspor, ligin ilk dört haftasında ardı ardına Nazilli ve Giresunspor ile deplasman maçları oynayacak ve ardından Elazığspor ile kendi evinde taraftarlarının önüne çıkacak. Kayseri kampını tamamladıktan sonra eve dönen Vanspor, son hazırlık maçında Ağrıspor'u 4-0 yenerek güç gösterisi yaptı.

TEKNİK DİREKTÖRÜN HAZIRLIK MAÇLARI YORUMU

Vanspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, hazırlık maçlarıyla takımın sezona hazır hale geldiğini belirterek, lige iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Oyuncuların mücadele azmi ve disiplininden memnun olduğunu iletti.

FUTBOLCULAR MEMNUNİYET VERDİ

Ağrıspor karşısında ortaya konan baskılı ve etkili futbol oyunuyla taraftarların beğenisini kazanan Vanspor, sezon için umut verici sinyaller gönderdi.

TRANSFER HABERLERİ

Vanspor, transfer piyasasında da aktif bir dönem geçirdi. Mevcut kadroya Hasan Bilal, Ahmet Eren gibi isimlerin yanı sıra birçok yeni oyuncuyu dahil ederek gücüne güç kattı.

LİGDEKİ RAKİPLER

Kırmızı Grupta yer alan Vanspor'un rakipleri arasında 68 Aksaray Belediyespor ve Ankara Demirspor gibi güçlü ekipler bulunuyor. Bu zorlu grupta nefes kesen maçlar bekleniyor,

LİGİN AÇILIŞ HAFTASI HEYECANI

Ligin ilk haftası 1 Eylül Pazar günü start alacak ve Vanspor sahasında Belediye Derincespor'la kozlarını paylaşacak. Erbaaspor ve Somaspor gibi takımlar da ev sahibi olarak sezonun açılış maçlarına çıkacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —