Van Spor FK, TFF 2. Lig Play-Off yarı final ikinci tur maçı öncesinde Elazığ'da yaşanan konaklama krizi sonrası önemli bir karar aldı. Kulüp Başkanı Erol Temel, takımın mağduriyetini gidermek ve sahaya en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak amacıyla takımı maç günü özel uçakla Elazığ'a götürme kararı aldı.
Otel Krizi Spor Camiasında Yankı Uyandırdı
Elazığspor ile Van Spor FK arasında oynanacak kritik maç öncesinde yaşanan otel krizi, spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Takıma konaklama imkanı sağlanmaması, sporun birleştirici ruhuna aykırı bir durum olarak değerlendirildi.
Kulüpten Kararlı Açıklama: “Mücadelemiz Sahada Devam Edecek”
Van Spor FK, yaşanan olumsuzluğa rağmen sporun centilmenlik ve kardeşlik ilkeleri çerçevesinde hareket etmeye devam edeceğini vurguladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Her şartta sahaya çıkıp mücadelemizi en iyi şekilde vereceğiz. Kulüp Başkanımız Sayın Erol Temel, takımımızın mağduriyet yaşamaması adına özel uçak temin ederek kafilemizi maç günü Elazığ’a götürme kararı almıştır." ifadeleri yer aldı.
Erol Temel'in Kararı Takıma Destek Mesajı
Kulüp Başkanı Erol Temel'in özel uçak temin etme kararı, takımına verdiği önemi ve mücadelesine verdiği desteği gösteren anlamlı bir adım olarak değerlendirildi. Vanspor FK, tüm zorluklara rağmen taraftarının gurur duyacağı bir performans sergilemek için sahada var gücüyle mücadele etmeye devam edecek.
Kaynak: Van Postası Gazetesi