Tarih: 28.10.2024 10:47

Vanspor Efsanesi Şerif Doğan'dan Yönetim İsyanı: 'Hakkımı Alamadım!'

Facebook Twitter Linked-in

VAADLER KARŞILIKSIZ KALDI: ESKİ FUTBOLCU ŞERİF DOĞAN, YÖNETİMİ İCRAAT EKSİKLİĞİYLE SUÇLADI

2. Lig Kırmızı Grup mücadelesi veren Vanspor'un eski futbolcusu Şerif Doğan, kulüp yönetiminin kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini öne sürdü. 2020-2021 ve 2023-2024 sezonlarında takımda oynayan Doğan, Erol Temel başkanlığındaki yönetim ile yaşadığı maddi problemleri gündeme getirdi. Doğan, alanında elde ettiği başarılar ve emeklere rağmen ödemelerin yapılmamasından şikayetçi olduğunu belirtti.

TELEFONLAR ENGELLENDİ, MUHATAP BULUNAMADI: DOĞAN, KULÜP İLE İLETİŞİM SORUNLARI YAŞADIĞINI İFADE ETTİ

Şerif Doğan, Vanspor Kulübü Başkanı Erol Temel'in ödeme sözlerine rağmen hiçbir ödeme almadığını ve hukuki süreç başlatmama kararını, kulüp yanazluk yaşamasın diye aldığına dikkat çekti. Telefonlarının engellenmesinden ve kulüple ilgili bir muhatap bulamadığından yakındı. Doğan, bu durumdan ötürü derin bir üzüntü duyduğunu ve hakkını aramak adına kamuoyuna açıklama yapma gereği hissettiğini dile getirdi.

ŞERİF DOĞAN KİMDİR?

1995 Mardin doğumlu olan Şerif Doğan, futbol kariyeri boyunca birçok takımın formasını giydi. 233 resmi maçta sahada yer alan Doğan, bu maçlarda attığı 7 gol ve yaptığı 4 asistle katkıda bulundu. Sağ bek pozisyonunda oynayan sporcu, 2. Lig ve 3. Lig'de toplam 219 maçta forma giyerek deneyimini kanıtladı. Son sezonda ise Vanspor forması altında 12 maçta sahaya çıkan ve 591 dakika boyunca ter döken futbolcu, bu sezon bir sarı kart gördü.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —