Tarih: 03.09.2024 09:56

Vanspor, Derincespor'u Geri Dönüşle Devirdi: Ligdeki İlk Galibiyet Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

YENİ SEZONUN İLK GALİBİYETİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Vanspor, hafta sonunda kendi sahasında Belediye Derincespor'u konuk etti. Zorlu bir karşılaşmada, oyuncular Massis Gülük ve Hasan Bilal'in golleriyle 2-1'lik skor elde ederek lige galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı. Sıcak bir hava altında oynanan ve ilk yarısını konuk takımın üstünlüğü ile 1-0 kapatan maçta, Van temsilcisi gösterdiği dirençle ikinci yarının sonunda sahadan galip ayrılan taraf oldu.

GALİBİYETLER VE SERİ BAŞLANGIÇLAR

2. Lig'de heyecan dolu yeni sezonda, Vanspor'un yanı sıra altı takım daha ilk haftalarda galibiyet alarak iyi bir başlangıç yaptı. Vanspor, sezona yönelik gerçekleştirdiği dikkat çekici transfer hamleleriyle sahaya çıktı ve ilk maçında sahadan zaferle ayrılan taraf oldu.

MAÇIN KRİTİK ANLARI

Pazar günü 14.00'te başlayan mücadele, konuk takım Belediye Derincespor'un 37. dakikada Berat Kartal'ın golüyle öne geçmesine tanık oldu. İlk yarı bu durumla sona ererken, ikinci yarıya baskın bir giriş yapan Vanspor, 52. dakikada Massis Gülük'ün golü ile beraberliği yakaladı. Maçın bitimine dakikalar kala Vanspor, oyuna sonradan giren Hasan Bilal'in golüyle karşılaşmayı 2-1 lehine sonuçlandırdı.

TRANSFER HAREKETLİLİKLERİ VE İLERİYE DÖNÜK BEKLENTİLER

Transfer döneminde iç ve dış transferde; Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Sergen Yatağan, Fuat Bavuk ve diğer önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Vanspor, galibiyetle tamamladığı ilk hafta karşılaşmasında taraftarların beklentilerini tam olarak karşılayamamanın yanı sıra, sezonun ilerleyen karşılaşmalarında daha iyi performans sergilemesi umuluyor.

GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR VE SONUÇLAR

2. Lig Kırmızı Grupta yaşanan diğer maçları ile liderlik koltuğunu Menemen FK, 2. sırada yer alan 68 Aksarayspor; Somaspor, Bucaspor ve Elazığspor gibi takımların ilk haftayı galibiyetle kapatarak liderlik sıralamasında üst sıralarda yer almasının yanı sıra, puanla tanışan Ankara Demirspor, Arnavutköy Belediye ve Serik Belediyespor takımları da dikkat çeken sonuçlar arasına girdi. Öte yandan, puansız olarak sezona başlangıç yapan Belediye Derince, Erbaspor ve diğer takımlar, gelecek haftalarda puan tablosunda yer edinmeye çalışacaklar.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —