Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, İstifa Etti!

Vanspor Futbol Kulübü As Başkanı Erol Temel, kulüp başkanı Feyat Kıyak'ın istifa ettiğini, istifanın durumunu görüşeceklerini bildirdi.

Van Haberleri 26.11.2023 18:20:00 0
Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, İstifa Etti!
Tarih: 26.11.2023 18:21 Güncelleme: 26.11.2023 20:49

Vanspor As Başkanı Erol Temel, Kulüp başkanı Feyat Kıyak'ın yönetim kuruluna istifa verdiğini ve kulüp başkanlığından ayrılmak istediğini söyledi.

Erol Temel yaptığı açıklamada:

"Kıymetli Basın mensupları, Değerli katılımcılar, Sizleri saygıyla selamlıyorum. Siz haziruna üzülerek bir durumu paylaşmak adına buradayız;

Kulüp başkanımız Sayın Ferhat KIYAK Yönetim kurulumuza istifasını vermiş Ve kulüp başkanlığından ayrılmak istediğini dile getirmişlerdir. Geçen sezondan beri büyük emek ve gayretleri olan Başkanımızın Yönetim kurulumuza sunmuş olduğu istifası bizleri derinden üzmüştür. Sunduğu istifada yalnız kaldığını, verilen taahhütlerin yerine getirilmediği ve daha birçok sebebi sıralamıştır. Bizler yönetim kurulu olarak Başkanımızın verdiği istifayı kabul etmediğimizi, kendisine bizatihi ilettik. Anca bu konuda kararlı ve ısrarlı olduğunu bir kez daha dile getirmişlerdir, Yakalanan başarının devamını sağlamak adına, bizlerde bu ahengin bozulmasından yana olmadığımızı belirtmek isteriz. Anca yönetim kurulumuza sunulan istifanın Durumunu görüşmek adına, Hafta içi olağan toplantı yapıp, konuyu karara bağlayacağız. Ardından kamuoyuyla durumu paylaşacağız." ifadelerinde bulundu.

 

 

Kaynak: Wanhaber


Anahtar Kelimeler: Vanspor Başkanı Feyat Kıyak İstifa !
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem