Vanspor, Arnavutköy Belediyespor Galibiyeti Peşinde: Ümit Bozkurt İle Yeniden Çıkış Arayışı!

Vanspor'da heyecan dorukta: Arnavutköy Belediyesi maçı hazırlıkları hız kesmiyor.

Van Haberleri 10.10.2024 09:13:00 0
Vanspor, Arnavutköy Belediyespor Galibiyeti Peşinde: Ümit Bozkurt İle Yeniden Çıkış Arayışı!
Tarih: 10.10.2024 09:16

Vanspor Futbol Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadelesini sürdürmektedir. Takım, şu ana kadar ligde oynadığı altı maç sonucunda iki galibiyet, iki beraberlik ve iki mağlubiyet elde etmiştir. Ligdeki yedinci hafta mücadelesinde Pazar günü saat 15.30'da Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak olan Vanspor, maçın hazırlıklarını şiddetle devam ettirmektedir.

SEZON BAŞINDA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPAN VANSPOR'DA DÜŞÜŞ

Lige iyi bir başlangıç yapan Vanspor, ilk haftada Belediye Derincespor'u 2-1 gibi bir skorla mağlup etmiş, ikinci haftada ise Nazillispor'u deplasmanda 3-0 yenmeyi başarmıştır. Ancak üçüncü haftada Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetmiş, dördüncü haftada ise Elazığspor'a 2-0 gibi net bir skorla mağlup olarak şampiyonluk yolunda önemli bir darbe almıştır.

PUAN KAYIPLARI VE YENİ TEKNİK DİREKTÖR

Beşinci haftada Vanspor, Menemen Futbol Kulübü ile deplasmanda oynadığı ve 1-0 öne geçtiği mücadelede 1-1 berabere kalmıştır. Altıncı hafta maçında ise yeni teknik direktör Ümit Bozkurt liderliğinde Aksarayspor ile evinde oynadığı maçı 1-0 kaybederek galibiyet özlemini devam ettirmiştir.

TEKNİK DİREKTÖR BOZKURT İLE YENİDEN ÇIKIŞ PEŞİNDE

Şimdi ise Vanspor, teknik direktör Ümit Bozkurt gözetiminde Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü ile oynanacak zorlu maçın hazırlıklarını sürdürmektedir. Faal bir tempoda geçen antrenmanlarla deplasman zaferi peşinde olan Van temsilcisi, galibiyet alarak haftalar sonra tekrar galibiyet sevincini yaşamak amacındadır.

ZORLU RAKİP ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ FUTBOL SPOR KULÜBÜ

Vanspor, Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde oynayacağı maç için hazırlıklarına hız vermiş ve karşılaşmanın gerçekleşeceği Bolluca Stadyumu'ndaki mücadeleden 3 puanla ayrılmayı hedeflemektedir. Takım, 11 puana ulaşmak ve kötü gidişatı sona erdirmek istiyor.

GEÇMİŞTEKİ PUAN KAYIPLARI

Son üç haftada Elazığspor'a karşı sahasında sürpriz bir şekilde puan kaybeden, Menemen FK ile deplasmanda berabere kalan ve geçen hafta lider Aksarayspor'a 1-0 mağlup olarak önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, bu karşılaşmada bu durumu tersine çevirmeyi umuyor.

LİGDEKİ DİĞER MAÇLAR VE TABLO

Bu arada ligde bu hafta oynanacak diğer maçlar heyecanla beklenmektedir. Lider durumda bulunan Aksarayspor, Elazığspor'u ağırlarken; ikinci Menemen FK, Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Üçüncü Serik Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı ile evinde, dördüncü Bucaspor ise Karacabey Belediyespor ile sahasında mücadele edecek. Diğer takımlar da kendi pozisyonlarındaki rakipleriyle puan savaşı verecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem