Vanspor 9 puanla ikinci sırada…

TFF 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden ve hafta sonu deplasmanda Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Vanspor, puanını 9'a yükseltirken, grupta ikinci sırada yer aldı.

Van Haberleri 12.09.2023 13:55:00 0
Vanspor 9 puanla ikinci sırada…
Tarih: 12.09.2023 15:40 Güncelleme: 12.09.2023 16:39

TFF 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden ve hafta sonu deplasmanda Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Vanspor, puanını 9'a yükseltirken, grupta ikinci sırada yer aldı. Grupta 3'te 3 yapan bir diğer takım olan Esenler Erokspor 9 puan +7 averajla liderlik koltuğunda bulunuyor.

Lige Bucaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan ve ikinci hafta maçında evinde Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup eden Vanspor, ligin üçüncü hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'u ise Bertuğ Bayar ve Kerem Çağatay'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Van temsilcisi Serik Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle 3'te 3 yaparken, puanını ise 9'a yükseltti. Kırmızı- Siyahlı takım aynı puanlı lider Erokspor'un ardından +4 averajla ikinci sırada yer aldı.

Kaleci Nurullah'ın yine önemli kurtarışlar yaptığı maçta kazanan taraf Vanspor oldu. Van temsilcisi ligde oynadığı 3 maçta sadece kalesinde 1 gol görürken, rakip fileleri ise 5 kez havalandırdı.

Vanspor'un yanı sıra Esenler Erokspor ve Nazilli Belediyespor takımları da 3'te 3 yapan takımlar olurken, üçüncü hafta sonunda Altınordu ve Zonguldak Kömürspor takımları ise puanla tanışamadı.

ESENLER EROKSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR…

Deplasmanda karşılaştığı ligin son sırasındaki Zonguldak Kömürspor'u 1-0 mağlup eden Esenler Erokspor 9 puan +7 averajla liderlik koltuğunda yerini korurken, Vanspor ise 9 puan +4 averajla ikinci sırada yer aldı.

Konuk olduğu Ankara Demirspor'u 2-1'le geçen Nazilli Belediyespor 9 puan +3 averajla üçüncü sırada yer alırken, sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 1-1 berabere kalan Diyarbekirspor ise 7 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Deplasmanda Bursaspor'u 2-0 mağlup olan Ankaraspor 6 puanla beşinci sırada yer alırken, haftayı BAY geçen 1461 Trabzon FK ise 4 puan +2 averajla altıncı sırada bulunuyor.

Ligdeki ilk galibiyetini alan Bursaspor 4 puanla yedinci sırada yer alırken, deplasmanda Kırklarelispor'u 2-1 mağlup eden Afyonspor ise 4 puanla sekizinci sırada yer aldı.

Yine ligdeki ilk galibiyetini Karacabey Belediyespor karşısında alan bir diğer takım olan Bucaspor 4 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Karacabey Belediyespor ise 3 puanla onuncu sırada yer aldı.

Deplasmanda Adıyaman FK ile 0-0 berabere kalan Yeni Mersin İdmanyurdu 3 puanla on birinci sırada yer alırken, Altınordu'yu 2-1'le geçen Beyoğlu Yeni Çarşı ise 3 puanla on ikinci sırada bulunuyor.

Serik Belediyespor 3 puanla on üçüncü sırada yer alırken, Ankara Demirspor ise aynı puanla on dördüncü sırada yer aldı.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü 2 puanla on beşinci sırada yer alırken, 1 puanı bulunan Adıyaman FK ve Kırklarelispor ise 16 ve 17. sırayı paylaştılar.

Grupta henüz puan alamayan Altınordu ve Zonguldak Kömürspor ise son iki sırada yer aldılar.


Anahtar Kelimeler: Vanspor puanla ikinci sırada…
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem