Tarih: 10.09.2024 11:19

Vanspor 2. Lig Kırmızı Grup'ta Zirveye Oturdu!

Facebook Twitter Linked-in

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Vanspor, ligin ilk haftasında Belediye Derincespor'u 2-1 yendi. Pazar günü oynanan maçta da deplasmanda Nazillispor'u 3-0'lık net bir skorla geçmeyi başardı. Bu iki galibiyetle Vanspor, ikinci hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

LİGİN İLK HAFTASINDAKİ ZAFERİN ARDINDAN 

Vanspor, geçen hafta sahasında ağırladığı Belediye Derincespor'u yendi ve 3 puan kazanarak sezona iyi bir başlangıç yaptı. Ardından Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Nazillispor'u da dizginleyerek, 6 puana yükseldi.

Vanspor, ligin ilk haftasında Belediye Derincespor karşısında sergilenen oyun ile eleştirilmişti, ancak ikinci haftadaki Nazillispor karşılaşmasında üstün bir performans gösterip, taraftarlarına güven verdi. Gösterilen üstün futbol ve 3-0'lık galibiyet, taraftarlarını gelecek adına umutlandırdı.

Sezon öncesinde kadrosunu güçlendiren Vanspor, 68 Aksarayspor ve Menemen FK ile birlikte iki haftada iki galibiyet alan takımlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda, Serik Belediyespor gibi sezon başında transferlerle dikkat çeken bir diğer takım ise üst üste beraberliklerle yavaş bir başlangıç yaparak Vanspor'un gerisinde kaldı.

Nazillispor maçında Fuat Bavuk'un 36 ve 65. dakikada, Bayram Enes An'ın ise 90+4. dakikada kendi kalesine attığı golle 3-0 galip gelen Vanspor, 6 puan +4 averajla liderlik koltuğunu elde etti.

GRUPTA OYNANAN DİĞER MAÇ SONUÇLARI VE SIRALAMA

Grupta bu hafta alınan diğer sonuçlar şöyle: 68 Aksarayspor, deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup ederek ikinci sıraya yerleşti. Menemen FK de deplasmanda Karaman FK'yı 2-1 yenerek üçüncülüğe oturdu.

Beraberliklerle sonuçlanan diğer maçlarda Somaspor, Serik Belediyespor ile 1-1 kalarak dördüncü; Bucaspor 1928, Ankara Demirspor ile aynı skorla beşinci sıraya; Elazığspor, Belediye Derincespor ile berabere kalarak altıncı sıraya yerleşti.

Karacabey Belediyespor, Erbaspor'u 1-0 mağlup ederek yedinciliğe, Giresunspor ise Diyarbekirspor ile 0-0 kalarak sekizinci sıraya yükseldi. Diğer taraftan, Serik Belediyespor ve Arnavutköy Belediyespor ikinci haftayı beraberliklerle ve 2 puanla tamamladı.

12. sırada yer alan Belediye Derincespor, 13. sıradaki Beyoğlu Yeni Çarşı ve 14. sıradaki Diyarbekirspor'un 1'er puanı bulunurken, Karaman FK, Erbaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu ve Nazillispor henüz puan alamayan takımlar arasında yer aldılar.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —