Tarih: 22.09.2024 14:40

Vanspor - Elazığspor'un Kapışması Başlıyor: İlk 11'ler Duyuruldu

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Heyecan Devam Ediyor: Vanspor ile Elazığspor Karşı Karşıya

Bugün saat 15:30'da Vanspor'un ev sahipliğinde oynanacak olan Vanspor ve Elazığspor maçının ilk onbirleri açıklandı.

HEYECANLA BEKLENEN MAÇIN DETAYLARI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, kendi evinde Elazığspor'u ağırlayacak. Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan bu karşılaşmayı hakem dörtlüsü Can Cengiz, Çağrı Ateş, Erol Ernek ve Melih Aldemir yönetecek.

PUAN DURUMU VE SIRALAMA

Karşılaşma öncesinde Vanspor, 7 puanla ligde dördüncü sırada yer alıyor. Konuk ekip Elazığspor ise aynı puana sahip olmasına rağmen averajla altıncı sırada bulunuyor.

VANSPOR'UN MAÇA ÇIKACAĞI KADRO

Tahsin Tam'in teknik sorumluluğunda Vanspor, Kurtuluş Yurt, Mert Örnek, Yusuf Abdioğlu, Onur Özcan, Ahmet Eren, Eyüp Akcan, Sergen Yatağan, Hasan Bilal, Bekir Can Kara, Harun Kavaklıdere ve Fuat Bavuk'tan oluşan ilk onbiriyle sahaya çıkacak.

ELAZIĞSPOR'UN İLK ONBİRİ BELLİ OLDU

Bülent Yenihayat yönetimindeki Elazığspor ise İsmet Yumakoğulları, Ercan Coşkun, Kerim Frei, Beykan Şimşek, Yusuf Mert Tunç, Maksut Taşkıran, Hasan Ekici, Yağızcan Erdem, Alpay Koldaş, Mikail Koçak ve Berşan Yavuzay'dan oluşan kadrosuyla mücadele edecek.

Her iki takım da sahadan galibiyetle ayrılarak puan durumunda avantajlı konuma gelmeyi hedeflerken, futbol severlerin büyük bir merakla bekledikleri karşılaşmanın detayları maç sonrasında belli olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —