Vansesi Gazetesi Fox TV'de

ansesi Gazetesi'nin '9 Kasım Van depremi 12. yılında' manşet haberi Fox TV'nin sabahları İlker Karagöz ve teknik ekibinin hazırlayıp sunduğu, haber kanalları arasında en çok izlenen haber proğramı Çalar Saat'te ekrana geldi.

Van Haberleri 9.11.2023 21:17:00 0
Vansesi Gazetesi Fox TV
Tarih: 09.11.2023 21:22 Güncelleme: 09.11.2023 23:47

Güncel haberleriyle Van'ın sesini, sorunlarını, çözüm önerilerini Türkiye gündemine ulusal televizyon kanallarına taşıyan Vansesi Gazetesi'nin '9 Kasım Van depremi 12. yılında' manşet haberi Fox TV'nin sabahları İlker Karagöz ve teknik ekibinin hazırlayıp sunduğu, haber kanalları arasında en çok izlenen haber proğramı Çalar Saat'te ekrana geldi.

Van'ın 86 yıllık markası; tarafsız, bağımsız,  özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan tek gazetesi Vansesi özel haberleriyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya ekranlara gelmeye devam ediyor.

 

 

9 Kasım 2011 akşamı saat 21:23'te meydana gelen, can kaybı ve binlerce binanın hasar görüp yıkılmasına neden olan 5.6 büyüklüğündeki depremin 12. yıldönümünü manşetine taşıyan Vansesi Gazetesi, Fox TV'de sabah saatlerinde İlker Karagöz’ün sunmuş olduğu Çalar Saat proğramında ekrana gelerek Van’ın sesini izleyicilere duyurdu.

 

 

Karagöz gazetemizin manşetinde yer alan 9 Kasım Van depremi 12. yılında ve ekim ayında en çok altın kazandırdı haberlerini okuyarak milyonlarla paylaştı.

Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişimini, sevincini gazete sayfalarına taşıyıp çözüm konusunda üzerine düşeni sorumluluk bilinciyle yerine getiren, Türkiye’nin yıl olarak 3. büyük gazetesi Van’ın 86 yıllık sesi,  gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi, gür sesi Vansesi Gazetesi geçmişte olduğu gibi bugünde, yarında ülkemiz ve memleketimiz için çaba sarf etmeye devam edecek.

 


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Vansesi Gazetesi '
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem