Vanlıspor Kulübü Van'a spor yazarlarını getiriyor

2016 yılında Van merkezde kurulan ve akabinde daha sonra kulüpleşen Vanlıspor, kentte sporun yaygınlaşması adına dört spor yazarını Van'a davet ediyor.

Van Haberleri 15.11.2023 12:33:00 0
Vanlıspor Kulübü Van
Tarih: 15.11.2023 12:35 Güncelleme: 15.11.2023 13:41

Van'da uzun yıllar Vanspor amigoluğu yapan, daha sonraki süreçte Van Belediyespor Taraftarlar Derneği'ni kurarak başkanlık üstlenen İbrahim Rençber, önümüzdeki aylarda kentte bir spor paneli planlıyor.

Ak Parti Milletvekili Osman Gökçek'in de kendisine vereceği destekle Van'da dört spor yazarını ağırlamayı ve panel yapmayı düşündüğünü söyleyen İbrahim Rençber, "Ben uzun yıllar spor camiasında çeşitli kademelerde emek sarf ettim. Yaklaşık 35 yıl Vanspor amigoluğu yaptım. Daha sonra Van Belediyespor Taraftarlar Derneği'ni kurdum. Bu dernek 11 yıl hizmet verdi. Daha sonra Vanlı Spor Derneği'ni kurdum. Bu yıl ise bu derneği kulüp statüsüne aldık. Van'daki gençlerin uyuşturucu ve terör kurbanı olmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gençlerin sesi olmak adına ilimizde çeşitli etkinlikler yapmayı düşünüyoruz. Bu kapsamda Ak Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'in de katkısıyla bir panel planladık. İnşallah yakın bir süre zarfında Beyaz TV spor yazarlarını Van'da düzenleyeceğimiz panelde konuk etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda valilik, belediye ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da desteğini bekliyorum" dedi.

Rençber, Vanspor'un oynadığı son Karacabey Belediyespor maçını da tribünde izlediğini, taraftarların maça gereken ilgiyi göstermemesinin kendisini üzdüğünü dile getirerek, "Taraftarlar, yönetim ve takım kenetlenirse çok daha fazla ilgi olur. Herkesin Vanspor'a destek sunmasını arzuluyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem