Tarih: 28.08.2024 14:02

Vanlı Oktay Belli, Bitlis'e Veda Etti: Fikir Ayrılıkları Sonucu Anlaşarak Ayrıldı!

Facebook Twitter Linked-in

BÖLGESEL AMATÖR LİGDE ŞOK AYRILIK

Van'da ve farklı spor kulüplerinde uzun süre profesyonel futbolculuk hayatı sürdüren Oktay Belli, Bitlis Özgüzelderespor ile yollarını ayırdığını duyurdu. Belli'nin futbolculuk döneminin ardından çeşitli takımlarda da teknik direktörlük görevleri üstlendiği biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Bitlis Özgüzelderespor'da teknik direktörlük görevine başlayan Vanlı antrenör, fikir ayrılıkları sebebiyle görevinden ayrıldığını açıkladı.

VAN'IN SEVİLEN ANTRENÖRÜ KARİYERİNDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR

Sezon başlamadan önce şampiyonluk hedefiyle birlikte Bitlis Özgüzelderespor ile anlaşan Belli, gelinen noktada yaşanan fikir ayrılıkları sonucunda dostane bir ayrılık yaşadıklarını ifade etti. Oktay Belli, Van'daki futbol okullarında ve amatör takımlarda edindiği tecrübelerle tanınıyor. Bu tecrübeyi bölgesel amatör liglere taşıyan Belli, yeni hedefler doğrultusunda kariyerine devam edeceğini belirtti.

TECRÜBELİ ANTRENÖR GEÇMİŞTE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMŞTI

2001-2004 yılları arasında Süper Lig'de Gaziantepspor forması giyen ve ardından birçok takımda oynayan Oktay Belli, antrenörlük kariyerine de hızla devam ediyor. 2018 yılında Ağrı Patnospor'u çalıştırarak büyük bir başarıya imza atan Belli, takımı yenilgisiz ve gol yemeden şampiyon yapmayı başarmıştı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Bitlis Özgüzeldere Futbol Kulübü ile yaşanan ayrılığın ardından Belli, hem teşekkürlerini dile getirdi, hem de yeni kararının her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi. Ayrıntılı açıklamada Belli, şu ifadelere yer verdi: "Spor Kamuoyuna: 21.08.2024 tarihinde bölgemiz BAL ligi takımlarından Bitlis Özgüzeldere Futbol Kulübüyle anlaşmıştık. Gelinen nokta itibari ile fikir ayrılıkları yüzünden dostane bir şekilde ayrılmış bulunmaktayım. Bu kısa süreçte bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Aydınlar Belde Belediyesi Başkanı ve Kulüp Fahri Başkanı Sayın İbrahim Ergün Beyefendiye, Başkan Vekili Sayın Aslan Süphanoğlu Beyefendiye çok teşekkür ederim. Bu kararımın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diler, bundan sonraki süreçte Bitlis Özgüzeldere Futbol Kulübü'ne başarılar dilerim. Saygılarımla."

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —