Vanlı İş Adamı İlhami Çakırtaş, Annesini Kaybetmenin Acısını Paylaşanlara Teşekkür Etti!

İlhami Çakırtaş, annesinin vefatı nedeniyle destek olan ve başsağlığı dileğinde bulunanlara teşekkür etti.

Van Haberleri 4.08.2024 16:16:00 0
Vanlı İş Adamı İlhami Çakırtaş, Annesini Kaybetmenin Acısını Paylaşanlara Teşekkür Etti!
Tarih: 04.08.2024 16:33 Güncelleme: 04.08.2024 16:34

VAN'DA SEVİLEN İŞ İNSANI İLHAMİ ÇAKIRTAŞ'IN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Van'da tanınmış ve sevilen iş insanı İlhami Çakırtaş'ın annesi Hacı Güzel Çakırtaş, kısa süren bir tedavi sonrasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Lokman Hekim Hastanesi'nde yaşanan bu üzücü kayıp, Çakırtaş ailesini ve yakın çevresini derinden etkiledi.

İLHAMİ ÇAKIRTAŞ'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Annesinin vefatının ardından büyük üzüntü yaşayan İlhami Çakırtaş, bu zorlu süreçte yanında olanlara minnettarlığını bildiren bir taziye mesajı yayımladı. Mesajında, annesi için gösterilen ilgi, alaka ve başsağlığı dilekleri için herkese kalpten teşekkürlerini iletti. Çakırtaş, ailesine ve kendisine destek olan tüm dostlarına ve tanıdıklarına içtenlikle şükranlarını sundu.

Çakırtaş taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; 

30/07/2024 tarihinde vefat eden annemiz Hacı Güzel Çakırtaş

Şehir dışında, şehir içinde taziyemize katılan, telefonla arıyan, sosyal medyada mesaj gönderen, akrabalarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız, devlet erkanı, kurum amirleri ve çalışanları, parti il başkanları, sivil toplum yöneticileri ve üyeleri, kanaat önderleri, aşiret liderleri, sendika başkanları ve yönetimi, Van Valisi Sayın Dr. Ozan Balcı, YYÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Milletvekili Sayın Kayhan Türkmenoğlu, Eski Van Milletvekili Sayın İkran Dinçer, İrfan Kartal, Osman Nuri Gülaçar ve Halil Kaya, Eski Belediye Başkanı Fetullah Erbaş, Van Eski Belediye Başkanı Şahabettin Özarslaner, Ak Parti GEnel Merkez MDK Üyesi Sayın Avukat Zahir Soğanda, AK Parti İl Başkanı Sayın Emre Güray, Yeniden Refah Partisi İl Naif Şabu, Hüda-Par Van İl ve İlçe yöneticileri, Hüda-par İpekyolu İlçe Başkanı Bedri Bor, Ak Parti Eski İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti Eski İl Başkan Vekili Adnan Yörük, AK Parti Edremit Eski İLçe Başkanı Halis Bayramoğlu, AK Parti Yeni ve Eski YÖneticileri, VATSO İş Dünyası Başkanı Sayın Zahir Kandaşoğlu, Van TSO Başkanı Sayın Necdet Takva, TSO Meclis Başkanı Turan Avcı, Van TSO Üyeleri, YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Kamuran Karaman, Hastane Başmüdürü Sayın Sefer Kuşan, Hastane Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdürü,. İsmail Özbek ve Müdür Yardımcıları ve Çalışanları, Lokman Hekim Hastanesi Yönetimi, Doktorları ve çalışanları,. Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan ve Yönetimi, Memur-Sen İl Başkanı Sayın Mehmet Ali Uca, Ankara Tes-İx GEnel Başkanı Sayın Naif Banadı, Öz Sağlık-İş Sendikası Başkanı Sayın Gökhan Öznur, Türk-İş Salık Sendikası Başkanı Taner Tuci, İstanbul'daki Van Sivil Toplum yöneticileri ve üyeleri, Van Emlakçılar Bilirkişi Dernek Başkanı Sayın Orhan Özdek ve Üyeleri, Ulusal ve Yerel Televizyon, radyo,. gazete ve sosyal medya yöneticileri, herkese teşekkür ederiz, selam ve dua ile..

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi