Vanlı Çalıştırıcı Oktay Belli, Şampiyonluk Peşinde Bitlis Özgüzelderespor'la El Sıkıştı

Vanlı eski futbolcudan, deknik direktörlüğe yükseliş: Oktay Belli Özgülderespor'la anlaştı.

Van Haberleri 24.08.2024 10:28:00 0
Vanlı Çalıştırıcı Oktay Belli, Şampiyonluk Peşinde Bitlis Özgüzelderespor
Tarih: 24.08.2024 10:31

VANLI ANTRENÖR YENİ TAKIMINI BULDU

Van'da geçmişte farklı profesyonel futbol takımlarında oyunculuk yapan ve sonrasında çeşitli ekiplerde teknik direktörlük görevlerinde bulunan Oktay Belli, Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Bitlis Özgüzelderespor ile anlaşma sağladı. Belli'nin, bu bölgede futbol okullarında ve amatör takımlarda elde ettiği tecrübeler, yeni göreve taşırken kendine önemli bir avantaj sağlıyor.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ANLAŞMA TAMAM

2024-2025 futbol sezonu hedeflerine şampiyonluk yazan Bitlis Özgüzelderespor, bu amaç doğrultusunda Vanlı Teknik Direktör Oktay Belli ile el sıkıştı. Daha öncesinde, çalıştırdığı takımlarla dikkat çekici başarılar elde eden Belli, şimdi de Bitlis Özgüzelderespor'u 3. Lig'e taşıma hedefiyle harekete geçti. Takımın başarılı bir sezon geçirmesi için gerekli olan tüm çabayı ve çalışmayı göstereceğine dair söz veren Belli, anlaşmanın tüm taraflar için hayırlı olmasını temenni etti.

TECRÜBELİ AYAKLARDAN BAŞARILI ELLERE

2001 ile 2004 yılları arasında Süper Lig devlerinden Gaziantepspor'da top koşturan Belli, sonrasında Antep dışında başka formaları da giydi. Kariyerinde antrenörlük deneyimleri de bulunan Belli, Bitlis Özgüzelderespor'un başarısı için yönetim kurulunun güvenini kazandı. 2018 yılında Ağrı Patnospor'u şampiyon yapan Vanlı Teknik Direktör, yeni sezonda Bitlis'teki yeni takımıyla zirveye oynayacak.

“BAŞARIYA İNANCIMIZ TAM”

Resmi anlaşmanın ardından düşüncelerini paylaşan Oktay Belli, BAL'de mücadele edecek Bitlis Özgüzelderespor ile başarılı olacaklarına olan inancını dile getirdi. Oluşturduğu tecrübeli ekiple hedef doğrultusunda çalışacaklarını belirten Belli, geçmişte ulaştığı başarılara yeni bir halka eklemek istediğini ifade etti. Anlaşmanın hayırlı olmasını umduğunu yineleyen Belli, kendisine bu fırsatı veren kulüp başkanı ve yönetimine minnettarlığını iletti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi