Vanlı Berber ve Kuaförlerden Malatya’da depremzedelere ücretsiz traş hizmeti

Van Valisi Dr. Ozan Balcı’nın Koordinatör Vali olarak görevlendirildiği Malatya’ya bir destek de Van Berlerler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç’tan geldi.

Van Haberleri 22.02.2023 13:28:00 0
Vanlı Berber ve Kuaförlerden Malatya’da depremzedelere ücretsiz traş hizmeti
Tarih: 22.02.2023 13:31 Güncelleme: 22.02.2023 13:51

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Van Berberler ve Kuaförler Odası üyesi gönüllü 20 bay kuaförü Başkanı Veysel Koç koordinesiyle Malatya’ya gitti. Malatya’da yine Van Valisi Dr. Ozan Balcı koordinasyonunda kurulan konteyner kentlerde kalan depremzedelere ücretsiz kuaför hizmeti verildi. 

Ücretsiz yaptıkları saç ve sakal traşı ile depremzedelere moral vermek istediklerini belirten Başkan Veysel Koç yaptıkları hizmeti anlatırken şu ifadelere yer verdi; 

Van Valisi Dr. Ozan Balcı koordinasyonu ile Van’daki kurum ve kuruluşlar Malatya’daki depremzedelere hizmet veriyor. Van’daki birçok çok kurum kuruluş ve sivil toplum örgütü ile hayırsever Vanlı hemşerilerimiz, Malatya başta olmak üzere depremden etkilenen 11 ilde halkımızın yaralarını sarmak için harekete geçti. 

Biz de Van Berberler ve Kuaförler Odası olarak deprem felaketini yaşayan Malatyalılara moral vermek, hayatlarına olumlu destek olabilmek için harekete geçtik. Gönüllü 20 üyemizle birlikte Malatya’ya giderek 5 gün boyunca Doğu Garajı, Atatürk Anadolu lisesi, Maşti Terminal, Emekliler Parkı, Meyvecilik araştırma, Hürriyet parkı, Battalgazi Millet Bahçesi, Doğa Caddesi, Malatya kongre Kültür Merkezi, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü konteyner kentlerinde kalan depremzede kardeşlerimizi ücretsiz saç ve sakal traşı yaparak moral desteğinde bulunduk.

Depremde yaşadığımız can kayıplarımızı geriye getiremeyiz, ancak yaralarımızı hep birlikte sarıp geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanabiliriz. 

Bu çalışmamıza vesile olan Van Valisi Sayın Dr. Ozan Balcı’ya, organizasyonda yer alan görevlilere ve katılan üyelerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem