Vanlı kuaför at sırtında saç kesti

Vanlı kuaför at sırtında saç kesti

Van Haberleri 9.12.2024 11:36:00 0
Vanlı kuaför at sırtında saç kesti
Tarih: 09.12.2024 11:36 Güncelleme: 09.12.2024 16:26

Vanlı bay ve bayan kuaförü Onur Ezel, ödüllerle geçirdiği 2024 yılını güzel bir finalle kapatmak için Van Kalesi önünde at sırtında saç kesti.

2011 yılında ülke geneli yapılan ‘Anatomik Saç Kesim Yarışması’nda birinci olan Elite World Van Otel Bay ve Bayan Kuaförü Onur Ezel, bu yıl 32 ülke federasyonu başkanının katılımıyla İstanbul’da yapılan seçimlerde Dünya Kuaförler Federasyonu Van İl Başkanı seçildi. Ayrıca ‘Kuaförler yıldızı’ ve ‘Yılın en iyi bay ve bayan kuaförü’ seçilen Ezel, 2024 yılını güzel bir finalle kapatmak için at sırtında saç kesti.

Van Kalesi önündeki at çiftliğinde gerçekleştirdiği etkinlikle ilgili İHA muhabirine konuşan Ezel, 2024 yılının kendisi için bambaşka bir yıl olarak geçtiğini belirterek, “Dünya Kuaförler Federasyonu Van İl Başkanı olduktan sonra farklı şekilde aldığım ödüller vardı. Ödüllerle dolu bir yılı bu şekilde bitirmek istedik. Yani güzel bir gösteri şeklinde bir final yapmak istedim. Güzel geçtiğini düşünüyorum” dedi.

Atları çok sevdiğini ve atlara büyük bir bağımlılığının olduğunu aktaran Ezel, “At sevgisi hiçbir şeye değişilmez diyebilirim. Mesleğimi de çok sevdiğim için ikisini bir nevi birleştirmek istedim. Yani güzel bir görsel sunmak istedim ve 2024 yılını böyle bir finalle kapatmak istedim. At sırtında zor değildi. İkisine de hakim olduğum bir durum. Öyle bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyordum ve öyle de olmadı. Gayet güzel geçti. Umarım 2025 yılı da bu şekilde geçer. Bizim için nasıl bugün bu kadar güzel geçtiyse, 2025 yılının insanlar için güzel geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

At sırtında saç kesmeyi kimseye tavsiye etmediğini de sözlerine ekleyen Ezel, “Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Bunu yapabilmek için ata hakim olmak gerek. Meslekte elbette herkes iyidir ama ata özellikle hükmedebilmek çok önemlidir” diye konuştu.
At sırtında saçını kestiren 10 yaşındaki Hiran Nur ise atları çok sevdiğini ifade ederek, “Güzel bir duyguydu. Ata güveniyordum. Çünkü atları çok seviyorum. Hiç korkmadım” dedi.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Vanlı kuaför sırtında kesti
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ