Tarih: 28.08.2024 14:12

Van'ın Yeteneği Yusuf Diyarbekirspor'da! Vanspor'un Genç Yıldızı Yeni Takımına Kiralandı

Facebook Twitter Linked-in

TRANSFER HABERLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Van'ın güçlü futbol ekibi Vanspor, 2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alacak. Takım, Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Derince Belediyespor maçının hazırlıklarını titizlikle yürütüyor. Bu hazırlıklar esnasında, Vanspor'un altyapısından yetişen genç yetenek Yusuf Şengüler'in, Diyarbekirspor'a kiralandığı açıklandı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI VE TAKIM HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam önderliğinde, Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan Derince Belediyespor maçı için hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Transfer döneminde birçok önemli futbolcuyla anlaşan Vanspor, Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki ikinci etap kampını başarıyla tamamladı ve ardından 3 günlük iznin sonrasında Van'da toplanarak lig çalışmalarına devam etti.

TAKIMDA KİMLER VAR? TRANSFER DETAYLARI

Bir yandan güçlü bir kadro kurma çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lige sıkı bir hazırlık süreci geçiriyor. İç ve dış transferde toplamda 24 futbolcuyu kadrosuna dahil eden Van temsilcisi, iç transferdeki oyuncular arasında Hasan Bilal, Ahmet Eren ve Harun Kavaklıdere gibi isimlerle anlaşma sağladı. Dış transferde ise Sergen Yatağan, Fuat Bavuk ve kaleci Abdulsamed Damlu gibi oyuncuların yanı sıra pek çok başarılı futbolcuyu ekibine katmayı başardı.

YUSUF ŞENGÜLER'İN KARİYERİ

Van doğumlu Yusuf Şengüler, futbol kariyerine Vanspor altyapısında başlayıp A takıma kadar yükseldi. Kariyerinde 27 resmi maçta oynayan Şengüler, geçtiğimiz sezonun devre arasında Siirt İl Özel İdarespor'a kiralanmıştı. Bu sezon ise Diyarbekirspor'un formasını giyecek olan genç futbolcu, yeni takımında başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —