Van'ın Yeni İncisi: Elite World GO Göz Kamaştırdı

Van eşrafınının ve protokolünün katılımı ile açılışı yapılan Elite World GO ile Van turizmine yepyeni bir soluk.

Van Haberleri 29.05.2024 01:37:00 0
Van
Tarih: 29.05.2024 01:42 Güncelleme: 29.05.2024 01:46

ELİTE WORLD GO VAN'IN GÖRKEMLİ AÇILIŞI

Oteller zincirini Türkiye'nin dört bir yanına yayma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Elite World Hotels&Resorts, kaliteli hizmet anlayışını yeni bir düzeye taşıyor. 11 otel ve 1 franchise otelle hizmet vermekte olan grup, ikinci franchise otelini Elite World GO'yu Van'ın Edremit ilçesinde coşkulu bir törenle açtı. Van Gölü'nün muhteşem manzarasına sahip olan Elite World GO Van, 32 odasıyla misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunmaya hazır.

EMEL ELİK BEZAROĞLU'NUN BÜYÜME PLANLARINA DAİR AÇIKLAMALARI

Açılış töreninde konuşan Elite World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, şimdiye kadar kendi yatırımlarıyla öne çıktıklarını, ancak geçen yıl franchise ve management iş modeli ile büyümeye karar verdiklerini aktardı. İkinci franchise otellerinin Van'a nasip olduğunu dile getiren Bezaroğlu, Elite World markası altında Van'da güçlerini göstermeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, Ultra 2030 vizyonu ile 50 otel hedeflerini tutturmak için kararlı bir şekilde ilerlediklerini vurguladı.

ALİ SÜER'İN VAN'A KAZANDIRILAN YATIRIM ÜZERİNE VURGULARI

Elite World GO Van Otel Sahibi Ali Süer ise, açılışta yaptığı konuşmada, Van halkının desteği ve ilgisi karşısında duyduğu memnuniyeti paylaştı. Süerler Grup olarak bölgeye güzel bir turistik tesis kazandırdıklarını belirten Süer, bu ve benzeri yatırımların hem bölge halkına hem de şehre ait olduğunu, hep birlikte sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Süer ayrıca, bölgeye değer katabilmek adına yapılacak yeni yatırımlara ve risk almaya devam edeceklerini ifade etti.

TURİZME YENİ BİR NEFES: ELİTE WORLD GO VAN

Van ve Edremit ilçesi protokolünün yanı sıra, Elite World Hotels & Resorts yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Elite World Hotels & Resorts, yatırımı Süerler Group tarafından yapılan Elite World GO Van Edremit oteliyle iş ve tatil amaçlı konaklamalar için ideal bir mekan oluşturmuş bulunuyor. Otel, bölge turizmine hizmet eden toplantı salonları ve deniz lezzetlerini sunan Elite Marin Restoran'ı ile misafirlerine hizmet vermeyi planlıyor.

VAN KÜLTÜRÜNÜN TANITIMINA ELİTE WORLD DESTEĞİ

Elite World Hotels & Resorts'ün yürüttüğü projelerden bir diğeri ise "Dünden Bugüne İz Bırakan Lezzetler: Van Kahvaltısı" ile Van'ın kültürel mirasını ve lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak. Bu strateji kapsamında açılan Elite World GO Van Edremit, Elite World GO markasının ilk oteli olma özelliğini taşıyor. Grup, 2030'a kadar 50 otele ulaşma hedefi doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Elite World GO Van ve gelecek diğer otel yatırımları, hem bölgesel hem de uluslararası bazda Türkiye turizmine önemli katkılar sağlamaya hazırlanıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: ' İncisi: Elite World Kamaştırdı
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem