Van'ın Gürleyen Aslanları: Vanspor FK, 2. Lig'in En Değerli Takımı Olarak Yerini Aldı!

Vanspor FK 2. Lig'in zirve takımı oldu.

Van Haberleri 13.08.2024 12:36:00 0
Van
Tarih: 13.08.2024 13:00

VAN SPOR FUTBOL KULÜBÜ EN DEĞERLİ TAKIM KOLTUĞUNA OTURDU

Van Spor Futbol Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig'de piyasa değeri en yüksek takım unvanını elde etti. Kulübün yeni seçilen yönetimi, Başkan Erol Temel önderliğinde hızla çalışmalara başlayarak dikkat çekici transferlere imza attı.

TRANSFERMARKT VERİLERİNE GÖRE ZİRVEDE: VAN SPOR FK

Değerlendirme platformu Transfermarkt'ın yayımladığı verilere göre, 3.39 milyon Euro piyasa değeriyle Van Spor FK en değerli takım sıralamasında başı çekiyor. 32 oyuncudan oluşan kadrosuyla dikkati çeken Van Spor FK'yı; 3.27 milyon Euro ile Kastamonuspor ve 3.16 milyon Euro ile Sarıyer takip ediyor. Listede ayrıca Seri Belediyespor, 68 Aksarayspor, Altınordu, 24 Erzincanspor, Kırklarelispor, Isparta 32 Spor ve Batman Petrolspor gibi değerli takımlar yer alıyor.

FORVET HATTI GÜÇLENDİ: VAN SPOR'DA HEDEF BÜYÜK

Yapılan nokta transferlerle kadrosunu daha da güçlendiren Van Spor FK, geçen sezonun başarılı santraforlarından Fuat Bavuk ve Batuhan Kör'ü kadrosuna katarak ligin iddialı ekiplerinden biri haline gelmiştir.

ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA YOLA DEVAM EDİYOR

Hırslı hamlelerle takımını güçlendiren Van Spor Futbol Kulübü, taraftarlarının şampiyonluk beklentisini körükleyerek yüksek bir hedef belirlemiştir. Başkan Erol Temel, yaptığı transferlerle kadrolarını şekillendirdiklerini ve şampiyonluk hedeflerinin bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, teknik ekip ve oyuncularına güvendiğini dile getirmiştir. Bu sezon için belirlenen yüksek bütçe ve şampiyonluk hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Van Spor FK, ligdeki mücadelesinde iddialı bir görünüm sergilemektedir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi