Van'ın Bahçesaray İlçesinde Kaymakamlık Destekli Eğitime Yatırım

Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu'ndan, geleceğin teminatı gençlere moral ziyareti: Bahçesaray'da ilkokul öğrencilerine eğitim desteği!

Van Haberleri 21.05.2024 10:16:00 0
Van
Tarih: 21.05.2024 10:19

KAYMAKAM ALİMOĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Van'ın Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu, eğitim alanındaki faaliyetleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mithat İzsiz ile birlikte Mehmetçik İlkokulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaret sırasında, Mehmetçik İlkokulu'nun genel durumu, öğrencilerin eğitim şartları ve mevcut ihtiyaçları hakkında ayrıntılı bir inceleme yapıldı.

EĞİTİM SÜRECİNE YAKINDAN BAKIŞ

Ziyaretin odak noktası, eğitim süreçleri ve okulun genel durumu oldu. Kaymakam Alimoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İzsiz, Mehmetçik İlkokulu yönetimi ve öğretmenleri ile bir araya gelerek, eğitimin seyrini ve okulun ihtiyaçlarını daha yakından anlamak için fikir alışverişinde bulundular.

KAYMAKAM ALİMOĞLU'NDAN ÖĞRENCİLERE MORAL

Öğrencilerle derslere katılan ve onların sorularını yanıtlayan Kaymakam Alimoğlu, eğitimleri hakkında öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilere hediyeler takdim ederek moral veren Kaymakam, eğitimlerine katkıda bulunmak için yapılan ve yapılacak çalışmalara vurgu yaptı.

EĞİTİME DESTEK VE KALİTENİN ARTIRILMASI MESAJLARI

Alimoğlu, yapılan ziyaretin amacının, öğrencilere en iyi şartlarda eğitim olanakları sunmak olduğunu belirterek, eğitimin geleceğin teminatı olduğu mesajını verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İzsiz ise, okulun ihtiyaçlarının belirlenerek hızlıca çözüm bulunması yönünde kararlı adımlar atılacağını ifade ederek, kaymakamlık desteği ile eğitimdeki kaliteyi daha da artırmak için çalışacaklarını vurguladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem