Van’ın ilk ve tek eğlence gemisi Calypso Van Gölü sularına indi

Van’ın ilk ve tek eğlence gemisi Calypso Van Gölü sularına indi

Van Haberleri 25.08.2023 09:58:00 0
Van’ın ilk ve tek eğlence gemisi Calypso Van Gölü sularına indi
Tarih: 25.08.2023 09:58 Güncelleme: 25.08.2023 11:38

Van’da yıllardır eğlence sektöründe hizmet veren Festa Clup, şehrin ilk ve tek eğlence gemisini Van Gölü sularına indirdi.
Yıllardır eğlence sektöründe yerli ve yabancı turistlere hizmet eden Festa Clup, Van’ın ilk ve tek eğlence gemisini yaptı. Yaklaşık iki hafta önce Van Gölü sularına inen Calypso_B isimli gemi, İranlılar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. 250 kişi kapasiteli ve 4 kattan oluşan gemide disko, oturma kabinleri, mutfak ve wc yer alıyor.

12 yıldır eğlence sektöründe hizmet verdiğini belirten Festa Clup yöneticilerinden Emrah Aşan, Calypso_B ismini verdikleri geminin kardeşinin hayali olduğunu ifade ederek, “Kardeşim iki yıl önce Van Gölü’nde eşi benzeri olmayan bir eğlence teknesinin hayali olduğunu söyledi. Ayrıca bizim Van Gölü gibi bir değerimiz var ama ne yazık ki şimdiye kadar bu değerimizden yeterince faydalanamıyorduk. Bu nedenle harekete geçtik ve hem ilimizi ziyaret eden İranlı misafirlerimizi Van Gölü ile buluşturmak adına hem de kardeşimin hayalini gerçekleştirmek adına Van’ın ilk ve tek eğlence gemisini yaptık ve Van Gölü’nde gemi turu turizmini başlattık” dedi.

İranlılar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin gemiye olan ilgilerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Aşan, “Gemi de canlı müzik, disko, köpük partisi, yüzme partisi ve yiyecek ikramlarımız yer alıyor. 250 kapasiteli ve dört kattan oluşan gemi, Van turizmine de ayrıca katkı sağlıyor. Gemiye binen turistler bol bol fotoğraflar çekip gittikleri yerlerde paylaşıyorlar. Onların bu mutluluğu bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

Gemide ayrıca özel günler için partilerin de düzenlenebildiğini aktaran Aşan, “Gemide doğum günü partisi, evlenme teklifi, mezuniyet törenleri ve buna benzer her türlü kutlama partileri düzenliyoruz. Tekne turlarımız gündüz 4 saat, gece ise iki saat sürüyor. Bizler bu manada tüm halkımızı Van’ın ilk ve tek eğlence gemisinde, Van Gölü’nün keyfini çıkarmaya bekliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Van’da böyle bir geminin kendilerine hizmet vermesinden dolayı mutlu olduklarını belirten İranlı misafirler ise Festa Clup yetkililerine teşekkür ettiler.

Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: eğlence gemisi Calypso sularına
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

Elazığ Kamu Spor Oyunları tamamlandı


Van Spor

Elmira Yasin’den Dünya Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Okul sporlarında heyecan dolu final


Van Spor

Fenerbahçe, Stuttgart’ı Tek Golle Geçti! Sarı-Lacivertliler Avrupa’da 3 Puanı Kaptı


Van Spor

Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon maçında düdük Hatice Aydın’da


Van Spor

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ