Van'dan Dünya Kupası'na Bir Hakem!

Süper Lig Yardımcı Hakemi Özcan Sultanoğlu, FIFA Plaj Futbolu Dünya Kupası'nda görev alacak.

Van Haberleri 18.04.2025 21:29:00 0
Van
Tarih: 18.04.2025 21:32

Vanlı hakem Özcan Sultanoğlu, önemli bir başarıya imza atarak 2025 FIFA Plaj Futbolu Dünya Kupası’nda düdük çalmaya hak kazandı. Hem Süper Lig yardımcı hakemi hem de FIFA Plaj Futbolu Hakemi olan Sultanoğlu, Seyşeller'de düzenlenecek turnuvada Türkiye'yi temsil edecek.

DÜNYA KUPASI ADAYLIĞI VE ZORLU TESTLER

Kasım 2024’te Dünya Kupası için FIFA tarafından aday kadroya dahil edilen Özcan Sultanoğlu, bu süreçte birçok sınav ve teste tabi tutuldu. Gösterdiği üstün başarı ile Avrupa'dan Dünya Kupası'na katılacak olan 8 hakem arasına girmeyi başaran Sultanoğlu, nihayetinde 24 kişilik hakem listesinde yerini aldı.

DENEYİMLİ HAKEMİN BAŞARILI KARİYERİ

2016 yılında FIFA Plaj Futbolu Hakemi unvanını elde eden Özcan Sultanoğlu, bugüne kadar dünyanın çeşitli köşelerinde turnuvalarda görev yaptı ve önemli final maçlarını yönetti. Bu deneyim ve başarısı, onu şimdi de Dünya Kupası'na taşımış durumda.

SULTANOĞLU’NDAN GURURLU AÇIKLAMA

Gazetemize özel açıklamalar veren Sultanoğlu, "Bir Vanlı olarak görev aldığımız müsabakalarda hem memleketimizi hem de ülkemizi temsil ettiğimizin farkındayız. Bu vesileyle çok çalışarak bu hedeflere ulaşmış bulunuyoruz. İnşallah Plaj Futbolu Dünya Kupası müsabakalarında en üst düzeyde performans göstererek ülkemize ve Van'a yeni başarılarla döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: ' Dünya Kupası' Hakem!
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem