Van'da Yöresel Lezzet Şöleni: 10. Yıl Coşkusuyla Açılıyor!

Van'da 10. yöresel ürünler fuarı coşkusu.

Van Haberleri 20.10.2024 22:33:00 0
Van
Tarih: 20.10.2024 22:36

Van, bu yıl yeniden bir festival havasına bürünecek; Anatolia Grup tarafından organize edilen ve artık geleneksel hale gelen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'na onuncu kez ev sahipliği yapacak. Bu özel etkinlik, 25 Ekim ile 3 Kasım tarihleri arasında, yani tam 10 gün boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını aralayacak.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN KATILIMCILAR VAN'DA

Bu sene fuarın merkezi olan Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi, Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen zengin lezzetlerin buluşma noktası olacak. Çok çeşitli illerden katılımcıların bu yıl da yerlerini alması beklenirken, 10 günlük fuar süresince yerel mutfakların ve el sanatlarının renkli dünyası Van'da sergilenecek.

ULAŞIM İMKANI VE GÜNLÜK PROGRAMLAR

Van'da 10 gün boyunca sürecek olan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, şehrin kültürel hayatına dinamizm katacak. Beşyol Halk Eğitim Merkezi önünden saat başı kalkacak ücretsiz servisler, ziyaretçilere kolaylık sağlayacak.

SON HAZIRLIKLAR VE STANT KURULUM ÇALIŞMALARI

Fuarla alakalı son detaylar üzerinde durulurken, stant kurma işlemlerinin hafta başında start alacağı bilgisi edinildi. 25 Ekim'e kadar sürecek hazırlık maratonu, fuarın açılış güne kadar devam edecek.

FUARIN KAPILARI 10 GÜN BOYUNCA AÇIK

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan açılış töreniyle 25 Ekim'de başlayacak olan fuar etkinliği, 10 gün boyunca ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. Fuar, sabah saat 10.00'da başlayacak olan ziyaretçi kabulü ile gün boyu hareketli ve yoğun bir program sunacak. Akşam ise 21.30'a kadar açık kalarak, ziyaretçilerine geniş bir zaman diliminde hizmet verecek. 3 Kasım tarihinde son bulacak olan fuar, bu süre zarfında Van'ın sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlamaya devam edecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem