Van'da Yeni Ev Sahipleri Belli Oldu: Edremit'te TOKİ Mutluluğu!

Van Edremit TOKİ konutlarında kura heyecanı.

Van Haberleri 24.09.2024 18:09:00 0
Van
Tarih: 24.09.2024 18:19

Van'ın Edremit ilçesinde gerçekleştirilen "İlk Evim Konut Projesi" kura çekilişi sonuçları açıklandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği projede Van Edremit'te yer alan 400 konut için kura çekilişi gerçekleştirdi.

KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Noter huzurunda ve canlı yayında yapılan çekilişle, projede yer alan 400 adet 2+1 ve 3+1 tipinde daireler için kayıt yaptıran 390 başvuru sahibi arasından şanslı isimler belirlendi.

CANLI YAYINDA KURA ÇEKİLİŞİ

"İlk Evim Konut Projesi" kapsamında 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde planlanan 400 konutun sahipleri, katılımcıların heyecanla takip ettiği kura çekilişi ile noter huzurunda canlı yayında tespit edildi.

SONUÇLAR E-DEVLET VE TOKİ WEB SİTESİNDE

Van Edremit TOKİ konut belirleme kura çekilişi sonuçları, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesi üzerinden yayınlanacak. Ayrıca kura sonuçları e-devlet üzerinden ve TOKİ resmi web sitesinden sorgulanabilecek. Kura sonuçları aynı zamanda E-Devlet TOKİ Başvuru ekranından da görülebilecek. Bu durum, vatandaşların sonuçları rahatlıkla erişebileceği imkanlar sunuyor.

İlgili çekilişin canlı yayın videosu ise TOKİ'nin YouTube kanalı üzerinden izlenebilmektedir. Konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için heyecan dolu anlar yaşanırken, bu projenin hayata geçirilmesi birçok kişinin ev sahibi olma yolundaki ilk adımını attığı anlamına geliyor.

VAN EDREMİT TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: ' Sahipleri Belli : Edremit' Mutluluğu!
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem