Van'da yayalar öncelik istiyor! 

Van’da bazı sürücüler, yaya geçitlerinde vatandaşlara öncelik tanımıyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar yolun karşısına geçerken tedirgin olduklarını söyledi.

Van Haberleri 3.07.2022 22:52:00 0
Van
Tarih: 03.07.2022 22:53

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL
Araç sayısının her geçen gün arttığı Van'da vatandaşlar yaya geçitlerinde kendilerine öncelik verilmemesinden şikayet etti. 

Gelişigüzel park edilen araçlar nedeniyle yayaların mağduriyeti bitmedi. Van'ın en işlek cadde ve sokaklarında da vatandaşlar yolun karşısına geçerken öncelik tanımayan sürücüler nedeniyle sıkıntı çekiyor.

“SÜRÜCÜLERİN BİZE YOL VERMESİ GEREKİR”
Yayaları gören araçların beklemeden devam ettiğini söyleyen vatandaşlar, “Öncelik yayanın ama çoğu sürücü bu kurala uymuyor. Yaya geçitlerinde yolun karşısına geçmek isterken sürücülerin bize yol vermesi gerekir fakat biz araçlara yol vermek zorunda kalıyoruz. O kadar hızlı ilerliyorlar ki artık geçmelerini bekliyoruz, araçlar geçtikten sonra yolumuza devam ediyoruz. Hiç yolda yaya var bekleyeyim de geçsin demiyorlar. 

"LÜTFEN BİZE ÖNCELİK TANIYIN" 
Hiçbir şekilde burada yayaya öncelik yok. Bunun cezası da var. Ancak pek dikkat edilmiyor. Lütfen şu geçitlerde bize öncelik tanıyın. Çocuklarımızla karşıdan karşıya geçerken tedirgin oluyoruz. Yaya geçitleri denetlensin." dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: ' yayalar öncelik istiyor!
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem