Van'da Yardım Melekleri: 50 Öğrenciye Kışlık Mont ve Bot Sevgisi!

Van'da 50 öğrenciye sıcak yardım elleri.

Van Haberleri 25.10.2024 10:43:00 0
Van
Tarih: 25.10.2024 10:46

Kış aylarının vurucu soğuğu kapıya dayanırken, Van'da yürekleri ısıtan bir yardım kampanyası düzenlendi. Van Gönül Dostları Derneği, İpekyolu İlçesi Kaymaklı Mahallesi'nde maddi imkanları sınırlı olan 50 öğrenciye mont ve bot gibi kışlık malzemelerin ulaştırılmasını sağladı.

YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Van Gönül Dostları Derneği'nin başlatmış olduğu yardım seferberliği, binlerce aileye gıda yardımının yanı sıra, yüzlerce çocuğa sıcak kıyafet sağlanarak devam etti. Kış mevsiminin sert yüzünü hissettirmesiyle birlikte harekete geçen dernek gönüllüleri, özellikle kırsal bölgelerdeki çocuklara umut olmaya çalıştı.

ÖĞRENCİLERİN YÜZLERİ GÜLDÜ

Dernek işbirliğiyle İstanbul'daki hayırsever iş adamlarının da desteğiyle temin edilen yardımlar, ihtiyaç sahibi öğrencilere bizzat dernek gönüllüleri tarafından teslim edildi.

DESTEKÇİLER UNUTULMADI

Bu anlamlı etkinlik, Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi Çomak ve dernek koordinatörleri, iş insanları ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirildi. Ayrıca PİSA Edu Eğitim Danışmanlık Uzmanı Süleyman Tuncil tarafından gönderilen hediyeler de çocuklara ulaştırıldı.

“GÖNÜLLERE DOKUNMAK EN BÜYÜK ZENGİNLİK”

Dernek Başkanı Süleyman Çelebi Çomak, yardım seferberliği hakkında yaptığı açıklamada gönlü zengin hayırseverlere minnettarlığını ifade etti. Çomak, soğuk havaların hissedildiği şu günlerde gerçekleştirilen yardımların önemini vurgulayarak, destek veren herkese ve katılım sağlayan gönüllülere teşekkür etti. "Gönüllere dokunmak ve yüzlerdeki tebessüme şahit olmak," dedi Çomak, derneğin yardım faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem