Van'da Teknoloji Devleri Buluştu: Van Bilişim ve İnovasyon Zirvesi'nde Gelecek Şekillendi!

Van'da Teknoloji Ve İnovasyon rüzgarı esti.

Van Haberleri 8.06.2024 23:31:00 0
Van
Tarih: 08.06.2024 23:37

VAN BİLİŞİM VE İNOVASYON ZİRVESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Van'da teknoloji ve inovasyon alanındaki önde gelen isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen Van Bilişim ve İnovasyon Zirvesi, katılımcıların yoğun ilgisiyle tamamlandı. Türkiye'nin dört bir yanından sektör uzmanlarını bir araya getiren etkinlik, sektördeki en son gelişmeler ve yenilikler üzerine yoğunlaştı.

SEKTÖR LİDERLERİ VAN'DA BULUŞTU

Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Genç Girişimciler Kurulu'nun işbirliğiyle organize edilen "VANBİZ: Van Bilişim ve İnovasyon Zirvesi", teknoloji dünyasının öncü isimleri tarafından yapılan etkileyici sunumlarla dikkat çekti.

ETKİNLİK, YENİLİKÇİ İŞBİRLİKLERİNE SAHNE OLDU

Van'da gerçekleştirilen etkinlik, DAKA, İNNOVAN, Van Teknokent, Van YYÜ'nün katkılarıyla Van TSO binasında düzenlendi. Program kapsamında, yapay zeka ve teknolojinin günlük yaşantımızdaki rolüne odaklanılırken, sektördeki son gelişmeler ve inovatif fikirler de kapsamlı bir şekilde ele alındı.

ÖNEMLİ İSİMLERİN SUNUMLARIYLA ZİRVE RENKLENDİ

Zirvenin yoğun ilgi gören sunumları, yapay zeka, yazılım ihracatı, eğitim teknolojileri, blokzincir teknolojisi ve akıllı kontratlar gibi konularda oldu. Desnet CEO'su Ömer Ekinci, Piksel Akademi Kurucusu Emrah Kozan, Microsoft MVP Ömer Çolakoğlu ve diğer öncü girişimcilerin konuşmaları, katılımcıları geleceğin girişimcilik anlayışı hakkında bilgilendirdi ve onlara ilham kaynağı oldu.

KÜRESEL TEKNOLOJİ TRENDLERİNE IŞIK TUTTU

Konuşmacılar, sundukları bilgilerle, teknolojinin nereye evrildiğine ve girişimcilik ile bu teknolojilerin nasıl bütünleşebileceğine vurgu yaparak, katılımcılara teknolojinin yöneldiği gelecek hakkında perspektif kazandırdı. Gerek yerel gerekse uluslararası düzeydeki yenilikler, zirvede gündeme getirilerek farkındalık yaratıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem