Van'da Suç Şebekelerine Büyük Darbe: 48 Şüpheli Tutuklandı

Operasyonlarda 48 kişi tutuklandı: Van'da suçla mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Van Haberleri 29.07.2024 17:24:00 0
Van
Tarih: 29.07.2024 17:27

VAN POLİSİNDEN SUÇLULARA BÜYÜK DARBE

Van'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, farklı suç kategorilerine dahil olan 48 şahıs tutuklandı.

SUÇLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Van Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı duyuruya göre, şehirde asayişin sağlanmasına yönelik kararlı mücadele sürmekte. Polis ekiplerinin kent genelindeki suç ve suçlarla mücadele için yaptıkları operasyonlar neticesinde çeşitli suç unsurları ele geçirildi.

SİLAH VE HIRSIZLIK MALZEMELERİNE EL KONULDU

Gerçekleştirilen çalışmalar esnasında, silahlara ve hırsızlık olaylarına karışan kişilerden 2 adet ateşli silah, 3 adet kurusıkı tabanca, bıçak ve çeşitli mühimmat ile bir adet motosiklet ele geçirildiğini belirten Emniyet Müdürlüğü, mücadelenin kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi.

291 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 48 TUTUKLU

Van Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonlarında toplam 291 şüpheli yakalanırken, bu kişiler arasından toplamda 177 yıl 11 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 48 şahıs adli makamların kararıyla tutuklandı. Emniyet güçlerinin suç ve suçlulara geçit vermediği bu operasyonlar, bölgede huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi