Van'da Sosyal Hizmet Kampüsü ile Özel Eğitim Kampüsü yapımı devam ediyor

Van'ın İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesi yanında yapılan Sosyal Hizmet Kampüsü ile Özel Eğitim Kampüsü çalışmalar hızla devam ediyor.

Van Haberleri 11.11.2023 10:02:00 0
Van
Tarih: 11.11.2023 10:04 Güncelleme: 11.11.2023 12:11

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, binaların hızla yükseldiği bölgenin ilk Sosyal Hizmet Kampüsü ile Özel Eğitim Kampüsünde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VAN'DA YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR
Vali Ozan Balcı, iki kampüsün tamamlanmasıyla engelliler ve ailelerinin yükünü hafifleteceğini belirterek, “Engelli ailelerini çok önemsiyorum. Onların dertleriyle dertleniyoruz. Engelli çocuklarımız, insanlarımız, engelli ailelerimizin yükünü almak, onlara yardımcı olmak için çok güzel bir yatırım yapıyoruz. Sosyal Hizmet Kampüsü içerisinde aktif yaşam merkezi, engellilerin meslek kazanacağı alanlar, ağır mental ve zihinsel engelliler için rehabilitasyon merkezleri bulunuyor. Ayrıca Özel Eğitim Kampüsümüz var. Engelli çocuklar için anaokulu, ilkokul, uygulama ortaokulu ile lise var. Özel Eğitim Kampüsü ile Sosyal Hizmet Kampüsünü bitirdiğimizde engelliler için çok kıymetli bir alan olacak. Engelliler ve ailelerinin hayatlarına, yaşamlarına dokunmaktan da büyük mutluluk duyuyorum” dedi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem