Van'da Sağlık Hizmetlerine Can Suyu: Bahçesaray ve Gevaş İlçe Hastanelerinde Son Rötuşlar!

Van'da 2 hastane yeniden sağlık hizmeti vermeye hazırlanıyor.

Van Haberleri 26.08.2024 11:52:00 0
Van
Tarih: 26.08.2024 11:55 Güncelleme: 26.08.2024 12:03

Van'da sağlık altyapısının güçlendirilmesi adına, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, iki önemli hastanenin son hazırlıklarını yerinde inceledi. Tosun, Bahçesaray ve Gevaş'ta yapımı devam eden hastanelerdeki gelişmeleri gözlemledi ve yerel sağlık yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu.

VAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HASTANELERİ İNCELEDİ

Van İl Sağlık Müdürü, iki hastanenin yanı sıra Çatak Devlet Hastanesini ziyaret ederek, yöneticiler ve hastalarla birebir temas kurdu, hastanenin genel durumu ve yeni yapılan iyileştirmeler hakkında bilgi aldı.

BAHÇESARAY DEVLET HASTANESİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Yapımı büyük oranda tamamlanan ve geçici kabul aşamasına gelen Bahçesaray Devlet Hastanesi, 25 yatak kapasitesiyle yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Müdür Tosun ve beraberindekiler, hastane inşaatını değerlendirdi ve eksiklerin tamamlanması için yapılması gereken çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

GEVAŞ 50 YATAKLI DEVLET HASTANESİ YILSONUNDA AÇILACAK

Gevaş'ta inşası neredeyse tamamlanan Devlet Hastanesi, yılsonunda vatandaşlara kapılarını açmaya hazırlanıyor. Tosun, çalışmaları son hızla sürmekte olan hastaneyi ziyaret ederek, yüklenici firmadan en güncel bilgileri edindi.

ÇATAK DEVLET HASTANESİNDE İYİLEŞTİRMELER DEVAM EDİYOR

Diğer taraftan, Çatak Devlet Hastanesi de Van İl Sağlık Müdürü'nün ziyaretiyle onur buldu. Tosun, revize edilen çatı ve soğutma sistemi gibi yapılan iyileştirmeler hakkında bilgilendirildi ve sağlık personeliyle karşılıklı diyalogda bulundu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi