Van'da Refakatçiler Rahatlayacak: Bölge Hastanesi Yanında Refakatçi Oteli Yükselecek!

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi alan hastaların refakatçileri için önemli bir konfor sağlayacak olan refakatçi oteli projesi yakın zaman içerisinde hayata geçiriliyor.

Van Haberleri 6.03.2024 11:27:00 0
Van
Tarih: 06.03.2024 11:31 Güncelleme: 06.03.2024 13:08

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi alan hastaların refakatçileri için önemli bir konfor sağlayacak olan refakatçi oteli projesi yakın zaman içerisinde hayata geçiriliyor. Hastane yönetimi, il dışından gelen ve hastanede uzun süre kalan refakatçilerin konaklama ihtiyacını karşılayacak bu projeyi başlattı.

UZUN SÜRELİ TEDAVİLER İÇİN REFAKATÇİ KONAKLAMA SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Refakatçi oteli, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi süreci içerisinde refakat eden yakınlarının kalabileceği, onlara konforlu bir konaklama imkanı sunacak şekilde tasarlanıyor. Hastane yetkilileri, refakatçi otelinin, özellikle il dışından gelen hastaların refakatçilerinin en büyük ihtiyaçlarından birisi olduğunun altını çizdiler. Söz konusu hastane bahçesi ve koridorlarında kalmak zorunda kalan hasta yakınları için büyük bir kolaylık ve rahatlık sunacak.

YÜKSEK SEVİYEDE KATILIMLA İLK ADIM ATILDI

Refakatçi oteli projesinin keşif ve planlama çalışmaları, Van Vali Yardımcısı Furkan Duman ve ilin önde gelen diğer yetkililerinin katılımıyla yapıldı. Proje için alan keşfinde Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Özvan, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan ve il sağlık müdürlüğü yetkilileri de hazır bulundular. Bu kapsamlı çalışma ve ileri görüşlü yaklaşım, projenin önemini ve hastane yönetiminin hasta refakatçilerine olan hassasiyetini gözler önüne seriyor.

REFAKATÇİLER İÇİN MODERN VE KONFORLU ÇÖZÜM

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, hastane bahçesi ve koridorlarında uyuyan hasta yakınları için büyük bir sorunu çözecek olan Refakatçi Oteli projesinin kısa süre içinde inşaatına başlanacağını belirtti. Böylece, özellikle uzak yerlerden gelen ve hastanede kalmak zorunda olan hasta refakatçileri için modern ve konforlu bir çözüm sunulmuş olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem