Van’da PKK’lı Terörist Taziyesinde Terör Örgütü PKK/HPG Marşı Okudular

DEM Parti Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi ve Van Milletvekili Mahmut Dindar güvenlik kuvvetleri tarafından operasyonda etkisiz hale getirilen PKK/HPG’li teröristin Van’daki taziyesine katıldı.

Van Haberleri 22.07.2024 20:16:00 1
Van’da PKK’lı Terörist Taziyesinde Terör Örgütü PKK/HPG Marşı Okudular
Tarih: 22.07.2024 20:44 Güncelleme: 22.07.2024 21:34

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

DEM Parti Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi ve Van Milletvekili Mahmut Dindar Van’da operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Barzan Numaş’ın taziyesine katılıp, terörist için saygı duruşunda bulunarak PKK/HPG terör örgütü marşına eşlik eşlik ettiği yönünde iddiaların yer aldığı video sosyal medyada gündemden düşmüyor.

Videodaki görüntülere göre bir toplulukla birlikte taziye alanına gelen Veysi Dilekçi ve Mahmut Dindar, okunan duanın ardından teröristin yakınlarına taziye dileklerini iletti. 

Güvenlik kuvvetleri tarafından Van’da düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen PKK/HPG terör örgütü mensubu terörist Barzan Numaş için şehit ifadelerine yer verilen taziyede, bir terörist tarafından seslendirilen PKK/HPG marşı, teröriste saygı duruşunda bulunan Veysi Dilekçi ve Mahmut Dindar’ın da aralarında bulunduğu iddia edilen topluluk tarafından tekrarlanarak okundu. 

TERÖRİST CENAZESİNE KATILAN DEM'LİLER SOSYAL MEDYA GÜNDEMİNDE

Van'da güvenlik kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cenazesine katılan DEM Partili siyasetçiler sosyal medyada gündem oldu. 

Terörist cenazesine katılarak saygı duruşunda bulundukları ve PKK/HPG marşını okudukları iddiası ile gündeme taşınan DEM Parti Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi ve DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar, iddialar karşısında sessizliğini koruyor.

 

MAHMUT DİNDAR HALA AKILLANMAMIŞ MI?

2021 yılında görev yaptığı MEBYA-DER’e yönelik soruşturma kapsamında örgüt üyeliği suçlaması ile gözaltına alınan Mahmut Dindar, yaklaşık bir yıl tutuklu kalmıştı.

Van’dan milletvekili seçilen Mahmut Dindar, Van’ın konu ve sorunlarının çözümü için çalışmak yerine terör örgütü PKK/KCK’nın milletvekili gibi terörist cenazelerine katılmaya, terörist için saygı duruşunda bulunmaya, PKK/HPG marşına eşlik ederek okumaya devam mı ediyor?

 

VEYSİ DİLEKÇİ'YE GÖRE SİSTEM UCUBEYMİŞ VE DEĞİŞTİRECEKMİŞ (!)

Açıklamalarında Türkiye Cumhuriyeti Devlet sistemini kastederek “şu ucube sistemi değiştireceğiz” ifadelerini kullanan Veysi Dilekçi’nin PKK/HPG’li teröristin taziyesine gitmesi, taziyede saygı duruşunda bulunması ve koro halinde PKK/HPG marşını okuması iddiaları ile fikirleri ve davranışları arasında bir tezat oluştur muyor mu? 

Hem ucube diye tanımladığı sistemden şikayetçi, hem de kendisi ucube davranışlar sergilemiyor mu?

Bebekleri katleden, sivilleri, köylüleri, öğretmenleri, yaşlı genç ve kadın erkek ayırımı yapmadan herkesi katleden terör örgütü PKK/HPG mensubu bir teröristin taziyesinde saygı duruşunda bulunmak ve PKK/HPG marşına eşlik ederek okumak terör örgütü yandaşlığı yapmak demek değil midir? 

Siz hangi sistem değişikliğinden söz ediyorsunuz?

 

İŞTE TERÖRİST TAZİYESİNDE PKK/HPG MARŞI OKUNMA GÖRÜNTÜLERİ

Terör örgütü PKK yanlısı haberleri ile öne çıkan Mezopotamya Ajans, PKK/HPG’li terörist Barzan Numaş’ın taziyesindeki saygı duruşunu ve okunan PKK/HPG marşını yayınladı.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Saim
22.07.2024 21:41:53
Yav bunlar islamda olmayan her şeyi yapan PKK kpkler. Yazıklar olsun Vanlı Kürtlere. Bunlar Kürt değil Ermeni.