Van'da Petrol Zirvesi: PÜİS, Akaryakıt Sektörünü UTTS Sistemine Hazırlıyor

Van'da petrol sektörü liderleri buluştu: Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi üzerine bilgilendirmeler yapıldı.

Van Haberleri 7.02.2025 11:32:00 0
Van
Tarih: 07.02.2025 11:34 Güncelleme: 07.02.2025 11:34

Petrol işletmelerinin önde gelen isimleri, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından düzenlenen bir toplantı için Van'da bir araya geldi. Van şehrinde gerçekleşen bu önemli buluşmada, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkan Yardımcısı İlhan Kaya ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı toplantıda, yaklaşık 500 petrol işletmeci ve yetkilileri bir araya gelerek sektörle ilgili önemli konuları ele aldı.

ULUSAL TAŞIT TANIMA SİSTEMİ (UTTS) KONUSUNDA BİLGİLENDİRME

Petrol işletmelerini yakından ilgilendiren Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla düzenlenen toplantıda, Genel Başkan Yardımcısı İlhan Kaya ve yönetimi pazar değişiklikleri, ek yükler ve bu sistemle ilgili güncel gelişmeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Kaya, PÜİS olarak, UTTS maliyetlerinin yüzde 80'ini karşılayacaklarını ve bu sayede akaryakıt istasyonları arasındaki ekonomik dengesizliklerin önüne geçmeyi amaçladıklarını belirtti.

BÖLGESEL DESTEK VE DAYANIŞMA VURGUSU

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden Batman, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Mardin, Bitlis, Siirt, Muş, Bingöl, Hakkâri, ve Şırnak illerinden gelen petrol bayileri ile Van'da buluşan PÜİS yetkilileri, bölgesel işbirlikleri ve destek mekanizmaları üzerinde durduklarını açıkladı. İlhan Kaya, katılımcı şehirlerden gelen işletme sahipleri ve yetkilileriyle yapılan sözleşmelerle sektörün daha da güçlendirilmesinin hedeflendiğini duyurdu.

Etkinliğe ev sahipliği yapan ve katılımcıların desteklerine teşekkür eden Yunus Kaval gibi yerel işletme liderleri de, bölgesel işbirliklerinin öneminin altını çizdi. İlhan Kaya, soğuk hava şartlarına rağmen toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, tüm katılımcıların iş hayatlarında bereketli kazançlar diledi. Bu buluşmanın, sektördeki uyumu ve bölgesel işbirliğini pekiştirme yönünde önemli bir adım olduğu belirtildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ