Van'da Nöroşirurji Zirvesi: Beyin Cerrahi Uzmanları Eğitimde Buluştu

Van'da beyin cerrahisi eğitimi başarıyla sonuçlandı.

Van Haberleri 22.09.2024 15:31:00 0
Van
Tarih: 22.09.2024 15:33

Van'da, 180 beyin cerrahının katılığıyla gerçekleştirilen "Tümörler ve Epilepsi Cerrahisi Eğitim Kursu" üç günlük yoğun bir programın ardından sona erdi. Eğitim, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahi kliniği ve Türk Nöroşirürji Derneği işbirliğiyle gerçekleştirildi.

SAĞLIKTAKİ GELİŞMELER ÖNCÜLÜĞÜNDE

180 beyin cerrahı mesleki bilgi ve deneyimlerini sunumlar ve paneller aracılığıyla paylaştı. YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Aycan etkinliğin sorunsuz tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belirli aralıklarla düzenlenen bu toplantının bu yıl Van'da gerçekleştirilmesinin önemine değindi ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

KURSTAN MEMNUNİYET

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özkan Tehli kursa katılımın yüksek olmasının mutluluk verici olduğunu belirtti ve hem teorik hem de pratik bilgilerin kursiyerlerle paylaşıldığını belirtti.

ULUSLARARASI KATILIMCILAR İLE EĞİTİMİN KALİTESİ ARTTI

Ayrıca Azerbaycan'dan gelen doktor Sabina Ahmadlı, Türkiye'de ilk defa bir kursa katıldığını ve beklentilerinin çok üstünde bir eğitim aldığını ifade ederek, Van'ın tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret etme fırsatı bulacaklarını belirtti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem