Tarih: 02.09.2024 17:18

Van'da Minik Zihinler İçin Kütüphane Heyecanı: 10 Bebek-Çocuk Kütüphanesi Kapılarını Açıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, önümüzdeki hafta açılışı yapılacak olan Bebek-Çocuk Kütüphaneleri'nde son hazırlıkları incelerken, projenin çocukların kültürel ve eğitim hayatına büyük katkılar sağlayacağını belirtti.

AÇILIŞA HAZIRLANAN KÜTÜPHANELERDE SON RÖTUŞLAR!

Vali Balcı, yapımı tamamlanan 10 Bebek-Çocuk Kütüphanesi'nde yaptığı inceleme sırasında Vali Yardımcısı İbrahim Gültekin'den projenin detayları hakkında bilgi aldı. Vali, kütüphanelerin açılışının 2024-2025 eğitim öğretim dönemiyle eş zamanlı yapılacağını ifade etti ve "Hayırlı, uğurlu olsun" dileklerini iletti.

 

EĞİTİME VE KÜLTÜRE KATKI SAĞLAYACAK KÜTÜPHANELER!

Vali Balcı'nın vurguladığı üzere, Bebek-Çocuk Kütüphaneleri; çocukların kitaplarla erken yaşta buluşmasını, okuma alışkanlığını kazanmalarını ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunacak şekilde tasarlandı. Bu projelerin eğitimdeki önemi üzerinde duran Balcı, kütüphanelerin çocukların gelişimine yapacakları katkılara güvendiğini belirtti.

 

VALİLİKTEN BEBEK-ÇOCUK KÜTÜPHANELERİ AÇIKLAMASI!

Valilikten yapılan resmi açıklamada, Vali Dr. Ozan Balcı'nın kütüphane incelemeleri ve yapılacak açılış hakkındaki bilgiler yeniden teyit edilerek, Vali Yardımcısı İbrahim Gültekin'in bilgilendirmeleri ile Vali Balcı'nın memnuniyet ifadeleri paylaşıldı. Açılış öncesindeki son dokunuşların tamamlandığı ve Van'ın kültürel gelişimine katkı sağlaması beklenen kütüphaneler için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —