Van’da Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi’ne davet

AGD ve MGV Van Şubesi öncülüğünde düzenlenecek Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi’ne tüm Vanlılar davet edildi.

Van Haberleri 25.12.2023 16:21:00 0
Van’da Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi’ne davet
Tarih: 25.12.2023 16:23 Güncelleme: 25.12.2023 17:09

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Van Şubesi tarafından organize edilen programa, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Candan konuşmacı olarak katılacak.

‘Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi’, 31 Aralık 2023 Pazar günü saat 19.00'da Merkez İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşecek.

“Kalk, uyar ve fethi müjdele!” sloganıyla düzenlenen programla ilgili bilgi veren AGD Şube Başkanı Ömer Gündüz, “Mekke’nin Fethi’nin 1393’üncü yılı nedeniyle hazırladığımız geceye tüm Van halkını davet ediyoruz” dedi.

Gazzeli Akademisyen Mahmoud Al-Naffar’ın onur konuğu olacağı gecenin sunuculuğunu Alaattin Demirel’in üstleneceğini belirten Ömer Gündüz, Mekke’nin fethinin insanlık için bir inşirah olduğunu vurguladı.

 

 

“Fetih gecesinin, Kudüs’ün siyonist işgalden kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” diyen Gündüz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Hafız Suat Yılmaz'dan Kur'an ziyafeti, Gazzeli Akademisyen Mahmoud Al-Naffar'dan ümmete sesleniş, sinevizyon gösterimi, ezgiler, Kaşif öğrencileri Filistin sunumu ve Siyer-i Nebi Yarışması ödül töreninin de yer alacağı programımızda bayanlara için de yer ayrılmıştır.

Yılları aşarak, kalplerimizin kapılarına ışıklar tutan Mekke’nin Fethi’nden feyz alan, Gazze’deki zulme ‘dur’ diyen Kudüs sevdalısı Van halkını Pazar günü düzenleyeceğimiz fetih gecesine bekliyoruz.”


Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Mekke’ Fethi Kudüs Gecesi’ davet
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem