Van'da Kültür Şöleni: Festival Takvimi Açıklandı!

Van Kültür Yolu Festivali'nin Etkinlik Takvimi Açıklandı!

Van Haberleri 16.06.2024 13:43:00 0
Van
Tarih: 16.06.2024 14:00 Güncelleme: 16.06.2024 14:16

VAN'DA KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ BAŞLIYOR

Van'da, coşkuyla beklenen Kültür Yolu Festivali yaklaşıyor ve etkinlik takvimi açıklandı. 29 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Festival, kapsamlı bir programla hazırlıklarını tamamladı.

DOLU DOLU PROGRAM

Festival süresince konserler, opera ve bale gösterileri, tiyatro, sergi gibi renkli etkinlikler ziyaretçileri bekliyor olacak. Etkinliklerin tarihleri ve mekânlarına dair tüm ayrıntılar belli oldu. 9 gün sürecek olan etkinlik serisinde toplam 9 konser, 7 sergi, 3 opera ve bale gösterimi ve 3 tiyatroyla sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatılacak.

ZENGİN SERGİLER PRİME TİME'DA

Festival döneminde sanatın farklı yönlerini yansıtan 7 sergiyi sanat dostlarına sunulacak. Akdamar Adası'ndaki "Lale Kız" Sergisi, Van Müzesi'ndeki "Selam" ve "Matraki: Bir Osmanlı Yıldızı" sergileri, "Eskizden Piksele: Anatolia Edition" sergisinin yer alacağı gibi pek çok dikkat çekici çalışma gün boyu ziyaret edilebilecek.

MUHTEŞEM KONSERLER HER AKŞAM VAN'DA

Öne çıkan sanatçılarla Van geceleri şenlenecek. Oğuzhan Koç, Alişan, Mert Demir, Berdan Mardini, Fatma Turgut, Merve Özbey, Bengü, Cem Adrian, Ferhat Göçer gibi isimlerin performanslarıyla Van Atatürk Parkı müzikle dolacak.

OPERA, BALE VE TİYATRONUN BULUŞMA NOKTASI

Sanatın farklı disiplinleri olan tiyatro, opera ve bale gösterileri de Atatürk Kültür Merkezi Van Devlet Tiyatrosu sahnesinde izleyicilerini ağırlayacak. Tiyatro oyunları ve "Bir Napoli Akşamı", "Okulumuz Orman", "Türk Besteciler Ve Şarkıları" gibi opera ve bale gösterimleri de festivalin dikkat çeken etkinlikleri arasında yer alacak.

PROGRAM TAKVİMİNE GÖZATIN

Her yaş ve zevkten sanatsever için bir şeylerin olduğu bu zengin programda, yılın en kapsamlı kültür ve sanat etkinliklerinden biri sizleri bekliyor. Konserler, tiyatrolar, sergiler ve daha pek çok sanatsal etkinlik için Van Kültür Yolu Festivali'nin program takvimini inceleyin ve bu muhteşem deneyimin bir parçası olun. Van, 29 Haziran'dan itibaren sizi büyülü bir keşfe davet ediyor!

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem