Van'da İş Fırsatı! İçişleri Bakanlığı Yeni Personel Alacak

İçişleri Bakanlığı, Van'dan temizlik personeli, büro personeli ve çağrı karşılama personeli alımı yapacak.

İş İlanları 4.04.2024 12:47:00 0
Van
Tarih: 04.04.2024 13:02 Güncelleme: 05.04.2024 00:24

Van'da İçişleri Bakanlığı personel istihdamı yapacak.

İçişleri Bakanlığından yapılan yeni duyuruya göre, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere toplam 1608 personel alımı yapılacak. Van ilinde görevlendirilmek üzere bünyesine temizlik görevlisi, büro personeli ve çağrı karşılama personeli katmak isteyen bakanlık, uygun adaylar aramaktadır.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Alım ilanına göre söz konusu pozisyonlar için başvuru yapacak bireylerin 60 ve üzeri KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. Bu puan, 2022 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan (B Grubu) elde edilmiş olmalıdır. Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için ise KPSSP94 puan türünden puanı olması gerekiyor.

İçişleri Bakanlığı'nın belirlediği diğer genel şartlar ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerinde yer alan genel ve özel şartları karşılamak ve 18 yaşını doldurmuş olmak gibi maddeleri içeriyor. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya askerlikten muaf olma şartı da aranan kriterler arasında bulunuyor.

ELEKTRONİK ORTAMDA BAŞVURU KOLAYLIĞI

Adayların başvuruları, 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı'nın www.icisleri.gov.tr resmi web sitesindeki “duyurular” bölümünde yayımlanacak olan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki üzerinden elektronik e-Devlet üzerinden elektronik ortamda alınacaktır. Bu başvurular dışındaki posta yoluyla ya da şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem