Van'da hırsızlık suçundan 20 yıl 47 ay 65 gün aranması bulunan şüpheli tutuklandı

Van’da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından son bir haftada yapılan denetimler sonucu gözaltına alınan 16 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Van Haberleri 28.10.2024 13:45:00 0
Van
Tarih: 28.10.2024 13:47

VAN (İHA) - Van’da Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından son bir haftada yapılan denetimler sonucu gözaltına alınan 16 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Van Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Van İl Jandarma Komutanlığınca 21-27 Ekim 2024 tarihleri arasında Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından; icra edilen çalışmalar sonucu kilitlenmek sureti ile muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık 20 yıl 47 ay 65 gün, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık 4 yıl, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama 9 yıl 1 ay 7 gün, sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah ve mermileri satın alınması, taşınması, bulundurulması 4 yıl 2 ay, dolandırıcılık 3 yıl 4 ay, ve değişik suçlardan yakalama kararı ile aranan toplam 16 kişi

Yakalandı. Jandarmadaki sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca 5 şahıs tutuklanmış 11 şahıs ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır. Van İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için “Huzurunuz, Mutluluğumuzdur” parolası ile çalışmalarımız artan bir azim ve kararlılıkla devam edecektir“ denildi.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem