Van'da Güzellik Şöleni: Beauty Life Van'dan 4. Randevu!

Van güzellik ve kozmetikte yeni trendlerle buluşuyor!

Van Haberleri 30.05.2024 15:07:00 0
Van
Tarih: 30.05.2024 15:11 Güncelleme: 30.05.2024 15:07

VAN ZİYARETÇİLERİ KOZMETİK FUARININ BÜYÜSÜYLE AĞIRLIYOR

Van, Doğu Anadolu'nun büyüleyici şehri, güzellik sektörü profesyonellerini ve meraklılarını bir kez daha ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye'nin önde gelen güzellik fuar organizatörlerinden Us Fuar'ın düzenlediği 'Van Güzellik Kozmetik Fuarı', 2-4 Haziran 2024 tarihlerinde dördüncü kez ziyaretçilerini bekliyor. Van Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlik, sektörün parlayan isimlerini ve tanınmış markalarını tekrar bir araya getiriyor. 

SEKTÖRDEKİ SON YENİLİKLER VAN'DA SERGİLENECEK

Bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan bu önemli fuar, Us Fuar'ın derin tecrübesi sayesinde sunulan pek çok zengin içeriğe sahip olacak. Güzel şehir Van, Beauty Life Van Güzellik Kozmetik Fuarı ile 2-4 Haziran 2024 tarihleri arasında çeşitli sektör profesyonellerini ağırlarken, ziyaretçilere estetikten kozmetiğe, spa'dan fitness'a kadar geniş bir yelpazedeki ürün ve hizmetleri inceleme fırsatı verecek. 

BEAUTY LİFE VAN'DAN ÇARPIŞI PROGRAM DUYURUSU

Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler tarafından yapılan açıklamada, fuarın çok yönlü bir deneyim sunmayı hedeflediği ve özel showlar, eğitim programlarıyla zenginleştirildiği belirtildi. Medikal ürünlerden estetik ve dermatoloji alanlarına, kozmetik, makyaj, spa, wellness, fitness sektörlerine kadar birçok kategorideki yeniliklerin sergileneceği belirten Selviler, profesyonel ekipmanlar ve ürünlerin de yer alacağı fuara, ilgili herkesin davetli olduğunu ifade etti. 

ULUSLARARASI İLGİ: GÖZLER VAN'A ÇEVRİLDİ

Fuar, sadece Van ve çevre kentlerden değil, aynı zamanda İran, Azerbaycan ve Irak gibi komşu ülkelerden de ziyaretçi çekmeyi planlıyor. Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, katılımcılar arasında doktorlardan, dermatologlardan güzellik uzmanlarına, kuaförlerden estetik ve güzellik merkezi temsilcilerine kadar geniş bir profesyonel ağın bulunacağını sözlerine ekledi. Ulusal ve uluslararası markaların desteklediği etkinlik, sektördeki son trendleri ve yenilikleri sergileme imkanı bulacak. Us Fuar, aynı zamanda fuara destek veren STK'lar, kurumlar ve katılımcılara minnettarlığını dile getirdi ve ilgili herkesi bu büyüleyici fuarda ağırlama arzusunu belirtti. Fuar, güzellik sektöründeki son gelişmeleri takip etmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler: ' Güzellik Şöleni: Beauty ' . Randevu!
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ