Van'da Gece Vakti Skandal: Hasta Yolcular Yağmurda Yolda Kaldı

Gece Yarısı Hastane Servis Sorunu: Van'da Yağmura Terkedilen Hasta Yolcular Olayı

Van Haberleri 22.09.2024 17:23:00 0
Van
Tarih: 22.09.2024 17:29

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin servis sıkıntısı vatandaşların mağduriyetine yol açtı. Gecenin ilerleyen saatlerinde hastaneden ayrılan yolcular, servis aracının gelmemesi üzerine otostop çekerek ulaşım sağlamaya çalıştılar. Gece saat 11.40 civarında evlerine dönmek üzere otostop çeken yolcuların imdadına ise yoldan geçen başka bir araç yetişti.

OTOSTOPÇU YOLCULAR GECENİN KARANLIĞINDA YARI YOLDA

Yolcuların bindiği sivil aracın önü, 65 M 0146 plakalı servis minibüsü tarafından kesildi. Minibüs şoförü, yoldan geçen araç sürücüsünün hasta yolcuları neden aldığını sorgulayarak tartışma çıkardı. Ancak yağışlı hava ve geç saat göz önüne alındığında sivil aracın sürücüsü yolcuları yardım amaçlı aldığını ifade etti.

ŞOFÖR SKANDALI: HASTA YOLCULARI YAĞMURDA BIRAKTI

Tartışmanın büyümesiyle yaşlılar, kadınlar ve çocuklar dahil olmak üzere tüm yolcular istemeye istemeye minibüse aktarıldı. Ancak sürücünün beklenmedik hamlesiyle şaşkına dönen yolcular, diğer aracın ayrılmasının hemen ardından, minibüs şoförü tarafından yolda bırakıldı. Mesai saatinin dolduğunu iddia eden şoför, "Ben sizi götürmeyeceğim. Sadece o araç sahibine had bildirmek için bunu yaptım" diyerek şeklindeki sözleriyle yolcuları perişan etti. Yağış altında, polisi aramalarına rağmen olay yerine güvenlik güçlerinin gelmediği belirtildi.

YAĞMUR ALTINDA YÜRÜYEREK EVLERİNE DÖNDÜLER

Olayın akabinde bazı yolcular Bölge Hastanesi'ne yürüyerek ulaşmak zorunda kaldı. Hava koşullarının da olumsuzluğu nedeniyle mağdur olan diğer yolcular ise aile bireylerinden yardım istemek için iletişime geçti. Bu olay vatandaşların tepkisine yol açarken, yetkili makamların konu hakkında ne gibi adımlar atacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Yeni Doğu Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem