Tarih: 19.10.2024 15:49

Van'da Feci Trafik Kazası: AK Partili Yönetici ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Van'ın Edremit ilçesinde, köpekten kaçmaya çalışan hafif ticari araç ile karşı şerittenden gelen kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

TRAFİK KAZASININ DETAYLARI

Edinilen bilgilere göre, Van-Hakkari karayolu Kurubaş Geçidi yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen kaza, bir köpeğe çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı bir hafif ticari kamyonet ile karşı yönden gelen bir kamyonetin çarpışması sonucu gerçekleşti. Aracın plakası 65 ABV 272 olan Volkswagen Caddy marka kamyonet Van istikametine ilerlerken, 35 YY 200 plakalı Volkswagen Amarok marka kamyonetle feci bir kaza yaptı.

KURTARMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kazanın ardından olay yerine gelen ambulanslar, yaralıları hızla bölgedeki hastanelere sevk etti. Kazada, AK Parti Başkale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gönül ve oğlu Mert Gönül ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler. Diğer 6 yaralının ise tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının takip edildiği bildirildi.

Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın kesin nedenini belirlemek ve sorumluları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —